Krosty i plamki - Krosta na penisie ..
gero - Nie 01 Lip, 2007 Temat postu: Krosta na penisie .. 2 dni temu wyszła mi na pale krosta. trochę boli jak jej dotknę .. co to może być ?
sendor - Nie 01 Lip, 2007
idz do urologa to sie dowiesz... bo tylko on Ci moze udzielic fachowej oceny...
gero - Nie 01 Lip, 2007
A na co wam to wygląda .. ?
BASF - Nie 01 Lip, 2007
Zwykły pryszcz. Tylko nie wpadaj na pomysł aby go wyciskać. Zostaw aż sam się wchłonie. Jak się będzie utrzymywać dłużej lub będzie powiększać się no to sugeruję wizytę u lekarza specjalisty Ale życzę Ci aby obyło się bez tej krępującej wizyty.
VasT - Pon 02 Lip, 2007
mam to samo tyle ze ja wycisnąłem ale nie rób tego
Co zrobiłeś?
gero - Pon 02 Lip, 2007
Nie wyciskam , samo zaczyna schodzić , pomniejsza sie
VasT - Wto 03 Lip, 2007
miałem to samo i po 3 dniach już nie mam
speedster - Pon 24 Wrz, 2007
Też mam identyczne i ciesze sie że zejdzie samo bez interwecji lekarza xD tylko do tego czau będe musiał dać sobie spokój z zabawami z moją dziewczyną bo to ochydnie wygląda...
axa - Pon 24 Wrz, 2007
speedster napisał/a: | Też mam identyczne i ciesze sie że zejdzie samo bez interwecji lekarza xD tylko do tego czau będe musiał dać sobie spokój z zabawami z moją dziewczyną bo to ochydnie wygląda... |
polecam clotrimazolum w maści dostepne w aptece bez recepty
Niebieski32 - Nie 30 Wrz, 2007
cyklinicznie miewam to samo odkąd pamiętam. Od zawsze wyparzam igłę, potem dodatkowo spirytusem i przekłuwam. Wewnątrz kroty jest biała maź która pod ściśnięciem wypływa przez nakłucie. Potem leci troche krwi. Wlasnie teraz to mam no i nie bede ukrywał ze zawsze jak to mam to się martwie.
|
|