Luźne dyskusje o męskich sprawach - Filmik

dyniak91 - Czw 28 Cze, 2007
Temat postu: Filmik
Witam!! Mam do was pytanie, otóż czy widział ktoś kiedyś na necie filmik przedstawiający wzwód członka od podstaw?? Chodzi mi o to że na początku jest pokazany jak jest skurczony, a później stopniowo rośnie. Bardzo licze na waszą pomoc!!!

PS dziewczyna się uparła że chce zobaczyć taki filmik i cóż ja mam zrobić :D

zola - Czw 28 Cze, 2007

to jej pokaż na sobie :D :D :D
BASF - Czw 28 Cze, 2007

racja :) :):) co za problem??? Pokaż jej swoją armate a nie jakieś kiepskie fimy
dyniak91 - Czw 28 Cze, 2007

No więc już jej to samo powiedziałem lecz ona się uparła no i nic jej nie przekona...:P ahhh te nasze kochane kobiety ... jeżeli jednak ktoś by się napotkał na takie coś bardzo proszę o linka :D
Fantom17 - Sob 30 Cze, 2007

dyniak a nie mozesz sam takiego filmu nakrecic?? jezeli masz cyfrowke to do dziela,jak nie masz to pozycz!
McGyver - Sob 30 Cze, 2007

Myśle, że jeśli gość ma 16 lat(15), to tylko coś kręci...
BASF - Sob 30 Cze, 2007

Wnioskujesz jego wiek po nicku?? Jeśli tyle rzeczywiście ma to masz rację, że coś kręci.
dyniak91 - Sob 30 Cze, 2007

Liczba w nicku nie jest odpowiednikiem mojej daty urodzenia.... mam 22 lata i zeby wszystko bylo jasne to nic nie krece.... ta sytuacja ktora opisuje w swoich poprzednich postach jest prawdziwa i na serio mam taki problem...
Bruno Pelletier - Pią 06 Lip, 2007

problem??

człowieku, problem to mają dzieci w Ugandzie!!

walnij laskę w łeb żeby się opamiętała!!

Już jej nie wystarczy patrzenie na Twój wzwód??

ttork - Pią 06 Lip, 2007

ja napisze tak, wydaje mi sie ze ten film nie jest potrzebny dla twojej panny lecz dla Ciebie, chcesz sobie zobaczyc jak kutas komus staje, zadna dziewczyna nie jest taka głupia i nie potrzebuje takich filmikow, jestes mlody wiec wiec jeszcze sie w zyciu naogladasz....
BASF - Pon 23 Lip, 2007

To pomagaj!!! Na co czekasz????
michal135 - Sro 29 Sie, 2007
Temat postu: porada
Wejdź sobie na www.xtube.com potem na video , zaznacz cokolwiek, by dojść do wyszukiwarki. W nią wpisz grow lub erection i ci się mnóstwo takich filmików wyświetli.
ssss - Pią 31 Sie, 2007

na wikipedia.pl wpisz ejakulacja i tam jest taka animacja!!!