Luźne dyskusje o męskich sprawach - Malinki Malinki

skywalker - Nie 24 Cze, 2007
Temat postu: Malinki Malinki
Znacie jakiś sposób aby malinka szybciej zniknęła? Najlepiej przez noc :) bo dzisiaj moja koleżanka dla jaj przyssała sie i mi wielką malinę szczeliła... A umówiłem sie jutro na randke i nie chce aby moja przyszła (mam nadzieję :) ) lady to zobaczyła...
BASF - Nie 24 Cze, 2007

Ja proponuję ubrać golf :P A tak na serio to "malinka" to jest zwykły siniak i nic na to nei poradzisz. Można delikatnie zapudrować ale w upały to kiepski pomysł.
adadverts - Nie 24 Cze, 2007

Jedyne co mi przychodzi na myśl, to zakryć to korektorem do tuszowania wyprysków, ale jak nie masz wprawy, to i tak będzie widać... No i nie wiem, czy twojej "przyszłej lady" przypadnie do gustu koleś z makijażem na szyi :wink:
skywalker - Nie 24 Cze, 2007

hmmm no to chujnia jednym słowem :roll:
paulinka - Nie 24 Cze, 2007

ja to ubierałam apaszkę na szyję :) a koleżanka może chciała Cie oznaczyć może jej sie podobasz i o tym nie wiesz?? pamiętaj że miłość jest nieraz blisko nas i nawet nie zdajemy sobie sprawy jak blisko :)
a tak ogólnie to masz zwałe bo golfu w lato też nie założysz :(
wiec jakby co udanej randki i wyluzowanej laseczki która będzie się śmiała że kumpela Cie oznakowała :P :P:P

skywalker - Pon 25 Cze, 2007

Nom ani apaszki ani golfu nie ubiorę z oczywistych powodów... :P Mam na sobie brązowe polo i właśnie sie wybieram na randkę :P mam nadzieje ze tego nie zauważy... :roll:

"a koleżanka może chciała Cie oznaczyć może jej sie podobasz i o tym nie wiesz?? pamiętaj że miłość jest nieraz blisko nas i nawet nie zdajemy sobie sprawy jak blisko" - heh wątpię tym bardziej że nie widuje sie z nią zbyt często :p

ok so wish me luck :)