Luźne dyskusje o męskich sprawach - Ha! Znalazłam w siecie poradnik dla poszukujących miłości...

amanda - Pią 22 Cze, 2007
Temat postu: Ha! Znalazłam w siecie poradnik dla poszukujących miłości...
Patrzcie na co się właśnie natknęłam w sieci:
Easy-love, poradnik dla poszukujących miłości.

stronka: www.easy-love.prv.pl

Na początku myślałam, że to jakaś naiwna prowokacja, ale w końcu weszłam z ciekawości (ta kobieca ciekawość) i byłam miło zaskoczona (choć stronka zrobiona pokracznie).
Ludzie to mają pomysły!
Tak sie zaczęłam zastanawiać... w sumie polskie społeczeństwo jest słabo wykształcone w takich kwestiach jak kontakty z płcią przeciwną, romanse i flirty- natknęłam się na tylu kiepskich podrywaczy, że coś o tym wiem.

Ściągnęłam ten poradnik i wciąż go czytam... jest tam mnóstwo ciekawych porad, choć też troche takich naiwnym, infantylnych. Generalnie jestem na plus, zarówno za pomysł jak i odwagę w polskich warunkach.

Zresztą, sprawdźcie to sami: easy-love.prv.pl

Czekam na komentarze- w kwestii pomysłu i uwag na temat życia miłosnego polskiego społeczeństwa.

bad ziom - Pią 22 Cze, 2007

Eee? Pobrałaś go? to może będziesz tak miła i udostępnisz za darmo? nie mam zamiaru placic kilku zlotych za jakis poradnik :|
Gesman - Pią 20 Lip, 2007

Ty udostepniłem poradniki dla wszystkich Kobiet, Dziewcząt, Chłopców i Mężczyzn
http://www.megaupload.com/?d=577926DR

lolek17 - Sob 21 Lip, 2007

Mógłby ktoś to wrzucić na jakiś inny serwer :?: tutaj raczej szybko nie ściągne, nie posiadając konta Premium :(
cocaine - Sob 21 Lip, 2007

TU zamieściłem poradnik. Dla wszystkich jest ten sam i niczym się nie różni
skywalker - Sob 21 Lip, 2007

Po co wam jakieś poradniki?