Luźne dyskusje o męskich sprawach - Jak tu trafiliście ?
tomek333 - Pon 18 Cze, 2007 Temat postu: Jak tu trafiliście ? MAM pytanie jak trafiliscie na forum penis.com.pl osobisicie uwazam ze ono jest super tylko kreci sie tu za duzo dzieciakow typu malapalka no i ludzi nietolerancyjnych ja tu trafilem bo wpisalem w google slowko penis z nudów i pokazalo mi liste stronw tym to forum.Prosze o wasze posty
skywalker - Pon 18 Cze, 2007
Ja w googlach wpisałem powiększanie penisa i trafiłem na stronę portalu a stamtąd na forum
Alex-sex - Pon 18 Cze, 2007
skywalker, ta samą historiew mam ^^ napoacztku tylko czytalem a pozniej sie zarejestrowalem
skywalker - Pon 18 Cze, 2007
Ja sie zarejestrowałem od początku ^^ Zbyt fajnie tu było żeby tylko czytać
paulinka - Pon 18 Cze, 2007
zawsze chciałam żeby facetowi ze mną w łóżku było jak w niebie i wpisywałam w googolach różne rzeczy i jakoś trafiłam na forum zaczęłam czytać rożne posty i pisać i sie wkręciłam teraz zawsze jak tylko siadam na kompa włączam tą stronkę dziś patrzyłam siedzę tu 100 godz to najwięcej z wszystkich użytkowników poza tym lubię sex i wydaje mi sie że juz sporo o tym wiem i ciesze sie że mogę pomóc innym ludziom ale na pewno nie wiem wszystkiego i wiele osób mi tu pomogło za co wielkie DZIEKI I BUZIAKI :* :* :*
Fantom17 - Pon 18 Cze, 2007
ja tu trafilem z powodu kompleksu,tak samo wpisalem powiekszanie penisa i mi wyswietlilo ta strone,dalem sobie spokoj z cwiczeniamij jak dostalem "kontuzji" (teraz moj penis sam sie wyleczyl i jest w 100% sprawny,tak dla jasnosci)
BASF - Wto 19 Cze, 2007
Ja tu trafiłem z polecania tego mojej kumpeli. Przypadkowo zanlazła je w necie i wysłała mi link. Wiedziała, że mnie to zainteresuje :):):):):)
lalala80 - Sro 20 Cze, 2007
google.....
bad ziom - Sro 20 Cze, 2007
wpisalem w google PENIS tak sobie no i wszedlem, zobaczylem i zostalem
Julcio - Czw 21 Cze, 2007
Ja szukalem informacji na temat bezplodnosci u mezczyzn (testow na plodnosc) i tez mi pokazalo to forum, i wydaje mi sie ze jest fajne,tylko narazie zabardzo sie nie udzielam tylko czytam ,ale z czasem sie poprawie. Pozdrawiam
Strikerx - Czw 21 Cze, 2007 Temat postu: odp szukałem coś o penisie i zaraz wyskoczyło...
lemur013 - Nie 24 Cze, 2007
wystarczy wpisać penis w przeglądarce i jest
heroes84 - Nie 24 Cze, 2007
popieram przedmówcę:
Penis w google i już jest ok
daniel - Wto 10 Lip, 2007
Ja także po prostu wpisałem "penis" w google i tyle......
przemeq - Sro 11 Lip, 2007
Również przez gOogle xD
qtasek - Sro 11 Lip, 2007
Ja wpisałem jak wiekszosc "penis" w googlach i trafiłem tutaj i tego nie żaluje .
Seba081 - Sro 18 Lut, 2009
Ja trafiłem chyba dzięki google szukając tematu o braniu prysznica na basenie.
W sumie fajne forum, ciągle siedzę i czytam ciekawsze tematy dowiadując się coraz to nowych rzeczy
napalony93 - Sro 18 Lut, 2009
ja trafiłem chyba tu tez przez google jak szukalem na cos odpowiedzi
adamekk6 - Czw 19 Lut, 2009
ja to też z google.pl
dobrze, że na tą stronę trafiłem bo to jest super
marbb - Czw 19 Lut, 2009
ja także przez google.pl szukajac roznych informacji.
emil438 - Sro 22 Kwi, 2009
ja prze google wpisując penis czy coś o waleni konia
Xrzys - Nie 03 Maj, 2009
przez google -a czy kobiety też mają swoją stronę na temat problemów ze swoją małą?
3tom - Nie 03 Maj, 2009
Xrzys, Kobiety mają dużo swoich stron.
Xrzys - Nie 03 Maj, 2009
dawaj jakieś linki
BASF - Nie 03 Maj, 2009
Panowie, nie wydaje wam się, że troszkę nie na temat??
Tak dla przypomnienia to temat się nazywa Jak tu trafiliście ?
aj2 - Wto 05 Maj, 2009
Ja przez koleżankę która dała mi linka do jakiegoś tematu. Chyba galeria męska
|
|