Luźne dyskusje o męskich sprawach - plaza nudystow

love508 - Wto 12 Cze, 2007
Temat postu: plaza nudystow
przez ten caly tydzien uprawialem sex z facetem na plazy nudystów za krzaczkami :)

bylo niesamowicie !!!!!!!!!!!!!!

Fantom17 - Wto 12 Cze, 2007

love508 no to kokos heh :D a powiedz duzo ludzi bylo na tej plazy? przewazaly kobiety czy mezczyzni,jaka mniej wiecej srednia wieku?

Fantom17 napisał/a:
love508 no to kokos heh :D a powiedz duzo ludzi bylo na tej plazy? przewazaly kobiety czy mezczyzni,jaka mniej wiecej srednia wieku?

zwykle jest tak do 15 osób, ludze przewazali w wieku od 27-40, raz bylo wiec

Rivaldo - Wto 12 Cze, 2007

love 508 - i co z tego? to ze jestes pedałem to nie jest powód do dumy!

Rivaldo napisał/a:

nie jestem pedalem tylko hetero sexualny, z facetem jak i z kobieta uprawiam sex dla przyjemnosci - uprawianie sexu nie mowi o tym kim jestes.

nie wiaze przyszlosci z facetem i nie bede z nim budowac rodziny ,m a raczej z kobieta i zamierzam miec dzieci wiec nie jestem gejem

ja korzystam z zycia by na starosc niezalowalem ze czegos nie sprobowalem :)

adadverts - Wto 12 Cze, 2007

love508 napisał/a:
przez ten caly tydzien uprawialem sex z facetem na plazy nudystów za krzaczkami :)

Mam nadzieję że z zabezpieczeniem :wink:

love508 napisał/a:
nie wiaze przyszlosci z facetem i nie bede z nim budowac rodziny ,m a raczej z kobieta i zamierzam miec dzieci wiec nie jestem gejem

Ja też jestem raczej hetero, ale rodziny z dzieciakami zakładać nie zamierzam. To takie szare, nudne i powszednie... Bleee :|

vic - Wto 12 Cze, 2007

Rivaldo napisał/a:

LPR sie znalazlo...

budnis - Wto 12 Cze, 2007

love508 napisał/a:
nie wiaze przyszlosci z facetem i nie bede z nim budowac rodziny

o jakiej rodzinie piszesz przecież to jest nie możliwe

budnis napisał/a:
love508 napisał/a:
nie wiaze przyszlosci z facetem i nie bede z nim budowac rodziny

o jakiej rodzinie piszesz przecież to jest nie możliwe

jednak prawdzi geje uwazaja ze jest to mozliwe

malapalka napisał/a:
no uwazaja tak ale nie ma co wiecej wymagac od ludzi chorych psychicznie

oni nie sa chorzy psychicznie, to nie choroba, dziekuj Bogu ze urodzilas sie ze swiadomoscia heterosexualna - oni z homosexualna - i jest to tak samo odczucie jak i nasze, potrafia sie takie pary bardzo zaklochac i zyc szczesliwie do konca zycia

nie powinnismy ich krytykowac

Fantom17 - Sro 13 Cze, 2007

love508 dyskusja z tymi typami jest bez sensu,zauwaz ze oni w kazdym temacie jezdza po gejach wiec ich olej(chodzi tutaj o malapalke)
love508 - Sro 13 Cze, 2007

Fantom17 napisał/a:
love508 dyskusja z tymi typami jest bez sensu,zauwaz ze oni w kazdym temacie jezdza po gejach wiec ich olej(chodzi tutaj o malapalke)

masz racje, dzieki za poparcie

love508 - Czw 14 Cze, 2007
Temat postu: Re: plaza nudystow
archee napisał/a:
love508 napisał/a:

1. chyba "in Your dreams" dzieciaku, waląc konia

2. nawet jeśli, to czym się tu chwalić? musisz coś komuś udowodnić?

3. czemu w tym dziale a nie w dziale "męsko męskim"?

ROTFL

1 In Your Dreams - to piekna ballada Victorii Beckham
2 nie udowadniam nic nikomu, poprostu opowiadam bo inni moi znajomi chca to wiedziec
3 nie pisz do mnie dzieciaku bo nieznasz mnie
4 nie wale konia bo to zbyt nudne
5 i pisze tam gdzie mi pasuje od istnienia tego forum :)

mam nadzieje ze sie wyrazilem jasno

vic - Czw 14 Cze, 2007

Oto cała Polska :roll:

g... TO ZBOK I PEDOFIL AAAAAAH... :S

Ludzie, zastanówcie się, proszę... Zamiast tępo myśleć jak Romek czy Marek Jurek, pomyślcie przez dwie-trzy minuty i zastonówcie się CZEMU homoseksualiści są "gorsi".
Ja znam dużo homoseksualistów i nie ma pomiędzy nimi a mną lub innymi heteroseksualistami różnicy... Takie myślenie jest na poziomie średniowiecza.

Mam do was homofobów pytanie: Czemu homoseksualism jest zły?

Bo to jest wbrew naturalnego porządku i "nienaturalne"? Kto powiedział że związek heteroseksualny jest tym "normalnym"? Rodzenie dzieci nie znaczy że to potwierdza tę regułę. Może człowiek ma prawo wyboru, czy chce mieć dzieci czy nie? A co z heteroseksualnymi co nie chcą dzieci? Też są wbrew naturze?
W CZYM dokładnie wam to przeszkadza? Powiedzcie w CZYM. Ja się śmieje z żartów o gejach itd, tak samo jak się śmieje z innych żartów - np. o czarnych, o blondynkach itd. Ale nie jestem na tyle głupi żeby ich przez to dyskryminować. Oni tak samo mogą się ze mnie smiać, ja bym się pośmiał sam z siebie. Trochę pokory i rozsądku życzę wam wszystkim.

A komentarz jak "czy już zdałeś maturę jest rzeczywiście dojrzalszy niż błędy ortograficzne.

lubom - Czw 14 Cze, 2007

vic napisał/a:
Oto cała Polska :roll:

g... TO ZBOK I PEDOFIL AAAAAAH... :S

Sam jesteś PEDOFIL i ZBOK....

d

love508 - Czw 14 Cze, 2007

archee napisał/a:
vic, nie napisałem ani jednej rzeczy z tych które mi przypisujesz... (z wyjątkiem tej o maturze - ale już nie mogłem wytrzymać, być może mnie poniosło)...

Po prostu dziecinne wydaje mi się pisanie: "dziś robiłem(am) to czy tamto z tym czy owym człowiekiem takiej a takiej płci" jak ktoś ma dojrzałe życie płciowe (niezależnie w jakiej konfiguracji i jak urozmaicone) i jest w miarę dojrzałym człowiekiem nie potrzebuje potwierdzenia i chwalenia się jak dziecko, któremu udało się pierwszy albo któryś z kolei raz zawiązać poprawnie bucik. Stąd wniosek o niedojrzałości a błędy go tylko potwierdzają.

idiota

Fantom17 - Czw 14 Cze, 2007

lubom zle zrozumiales wypowiedz VIC'a , on broni homoseksualistow a nei na nich najezdza:
zdanie "g... to pedofil i zbok" odzwierciedla myslenie sporej czesci Polakow(w jego mniemaniu)

dar862 - Czw 14 Cze, 2007

troche mniej emocji!! i rada do wszystkich_ czytamy ze zrozumieniem tekstu, a następnie zastanawiamy się co autor miał na myśli!!
Fantom17 słuszna uwaga :!:

jakubkuba - Pią 15 Cze, 2007

archee napisał/a:
Jasno, ale nie po polsku... pisałeś już maturę?
arche nie czepiaj sie! love508 ma prawo pisać wszytsko co mu sie podoba! wiec albo sie wogóle nie odzywaj jak masz pieprzyc dla pieprzenia i sie z wzzytskimi kłócić albo wywalaj z tego forum! amen
love508 - Pią 15 Cze, 2007

jakubkuba napisał/a:
archee napisał/a:
Jasno, ale nie po polsku... pisałeś już maturę?
arche nie czepiaj sie! love508 ma prawo pisać wszytsko co mu sie podoba! wiec albo sie wogóle nie odzywaj jak masz pieprzyc dla pieprzenia i sie z wzzytskimi kłócić albo wywalaj z tego forum! amen
:mrgreen:
Alex-sex - Nie 17 Cze, 2007

bylem osttanio na plaży nudystów "Chałupy Welcome to...", a tak naprawde w okolicach Lublina (nie pamietam nazwy ^^) hmm...powiem ze bylo fajnie wszyscy nago powiem wam ze na pocaztku mi stanął ale pozniej to już looz, a mojemu jednemu koledze tak sie spodobalo ze wracal nawet w samochodzie nago :P
w wakacje chyba tam bede kilka razy w tygodniu z dziewczyna (dostaje autko)

love508 - Nie 17 Cze, 2007

ANO WIDZISZ
zola - Nie 17 Cze, 2007

Alex-sex napisał/a:
bylem osttanio na plaży nudystów "Chałupy Welcome to...", a tak naprawde w okolicach Lublina

A można wiedzieć gdzie?? mam działkę w Lublinie chętnie bym się tam wybrał

love508 - Nie 17 Cze, 2007

ojjj chlopaki, rozkrecacie sie !!!!!
adadverts - Nie 17 Cze, 2007

Mi się plaże nudystów nie podobają, bo tam jest towarzystwo mieszane, tzn kobiety i mężczyźni :? A przed obcymi babami się obnażać nie lubię :wink:

Jak już mam być nago, to tylko wśród samych facetów, np. pod prysznicem na basenie, w saunie, w łaźni itp.

love508 - Pon 18 Cze, 2007

adadverts napisał/a:
Mi się plaże nudystów nie podobają, bo tam jest towarzystwo mieszane, tzn kobiety i mężczyźni :? A przed obcymi babami się obnażać nie lubię :wink:

Jak już mam być nago, to tylko wśród samych facetów, np. pod prysznicem na basenie, w saunie, w łaźni itp.

hhehehehheheh hhahahhahaha dlaczego ?

micnow - Pon 18 Cze, 2007

love a mozesz powiedziec na jakiej plazy ty byles, bo ja mam sie zamiar wybrac ale niewiem gdzie dokładnie
love508 - Pon 18 Cze, 2007

micnow napisał/a:
love a mozesz powiedziec na jakiej plazy ty byles, bo ja mam sie zamiar wybrac ale niewiem gdzie dokładnie

kociak ja bylem na plzy w Budapeszcie, jak mi sie uda to dam lpare fotek tej plazy, jak mi sie uda.

adadverts - Pon 18 Cze, 2007

love508 napisał/a:
adadverts napisał/a:

A jakoś tak nie lubię przed babami nago paradować. Z jakichś powodów wymyślono podział szatni, łaźni itp. na męskie i żeńskie. Ja te powody rozumiem, choć trudno mi je nazwać :wink:

love508 - Wto 19 Cze, 2007

adadverts napisał/a:
love508 napisał/a:
adadverts napisał/a:

A jakoś tak nie lubię przed babami nago paradować. Z jakichś powodów wymyślono podział szatni, łaźni itp. na męskie i żeńskie. Ja te powody rozumiem, choć trudno mi je nazwać :wink:

troszke masz racji

lalala80 - Sro 20 Cze, 2007

no tak ale przez ten podział mamy ujemny przyrost naturalny. A gdyby były tak szatnie wsopólne od pierwszej klasy :mrgreen:
adadverts - Sro 20 Cze, 2007

lalala80 napisał/a:
no tak ale przez ten podział mamy ujemny przyrost naturalny.

A po co nam przyrost? Ziemi i tak grozi przeludnienie :wink:
A poza tym: niski przyrost naturalny = dobrobyt :twisted:

kgdynia - Sob 14 Lip, 2007

Czy ktoś wie gdzie są plaże nudystów ? w POLSCE !
Alex-sex - Sob 14 Lip, 2007

Osttanio nad jeziorem obok dzialek by z 4 kolegami zrobilismy sobie plaze nudystów, ludzie sie gapili na nas (nad jeziorem bylo ok 20-30 osob wraz z nami) na ten genialny pomysl wpadelm ja ^^ poprostu sie rozebralem i wskoczylem do wody a w slad za mna poszli kumple. Odziwo nikt sie nie przysral ale jak widzilei nas pozniej na dzialkach to tak jakbysmy byli podludzmi xD
kgdynia - Nie 15 Lip, 2007

Alex-sex napisał/a:
Osttanio nad jeziorem obok dzialek by z 4 kolegami zrobilismy sobie plaze nudystów, ludzie sie gapili na nas (nad jeziorem bylo ok 20-30 osob wraz z nami) na ten genialny pomysl wpadelm ja ^^ poprostu sie rozebralem i wskoczylem do wody a w slad za mna poszli kumple. Odziwo nikt sie nie przysral ale jak widzilei nas pozniej na dzialkach to tak jakbysmy byli podludzmi xD

no SUPER że masz takich kumpli .... ale chyba byliście po piwku :P a w jakiej miejscowości albo województwo ?

Alex-sex - Nie 15 Lip, 2007

po zadnym piwku ^^ po prostu to jest kuj-pom Smukała, ale mowie ze to zadana plaza nudystow ^^ zwyczajne kompielisko