Luźne dyskusje o męskich sprawach - plaza nudystow
love508 - Wto 12 Cze, 2007 Temat postu: plaza nudystow przez ten caly tydzien uprawialem sex z facetem na plazy nudystów za krzaczkami
bylo niesamowicie !!!!!!!!!!!!!!
Fantom17 - Wto 12 Cze, 2007
love508 no to kokos heh a powiedz duzo ludzi bylo na tej plazy? przewazaly kobiety czy mezczyzni,jaka mniej wiecej srednia wieku?
love508 - Wto 12 Cze, 2007
| Fantom17 napisał/a: | love508 no to kokos heh a powiedz duzo ludzi bylo na tej plazy? przewazaly kobiety czy mezczyzni,jaka mniej wiecej srednia wieku? |
zwykle jest tak do 15 osób, ludze przewazali w wieku od 27-40, raz bylo wiec
Rivaldo - Wto 12 Cze, 2007
love 508 - i co z tego? to ze jestes pedałem to nie jest powód do dumy!
| Rivaldo napisał/a: | | love 508 - i co z tego? to ze jestes pedałem to nie jest powód do dumy! |
nie jestem pedalem tylko hetero sexualny, z facetem jak i z kobieta uprawiam sex dla przyjemnosci - uprawianie sexu nie mowi o tym kim jestes.
nie wiaze przyszlosci z facetem i nie bede z nim budowac rodziny ,m a raczej z kobieta i zamierzam miec dzieci wiec nie jestem gejem
ja korzystam z zycia by na starosc niezalowalem ze czegos nie sprobowalem
adadverts - Wto 12 Cze, 2007
| love508 napisał/a: | przez ten caly tydzien uprawialem sex z facetem na plazy nudystów za krzaczkami |
Mam nadzieję że z zabezpieczeniem
| love508 napisał/a: | | nie wiaze przyszlosci z facetem i nie bede z nim budowac rodziny ,m a raczej z kobieta i zamierzam miec dzieci wiec nie jestem gejem |
Ja też jestem raczej hetero, ale rodziny z dzieciakami zakładać nie zamierzam. To takie szare, nudne i powszednie... Bleee
vic - Wto 12 Cze, 2007
| Rivaldo napisał/a: | | love 508 - i co z tego? to ze jestes pedałem to nie jest powód do dumy! |
LPR sie znalazlo...
budnis - Wto 12 Cze, 2007
| love508 napisał/a: | | nie wiaze przyszlosci z facetem i nie bede z nim budowac rodziny |
o jakiej rodzinie piszesz przecież to jest nie możliwe
| budnis napisał/a: | | love508 napisał/a: | | nie wiaze przyszlosci z facetem i nie bede z nim budowac rodziny |
o jakiej rodzinie piszesz przecież to jest nie możliwe |
jednak prawdzi geje uwazaja ze jest to mozliwe
| malapalka napisał/a: | | no uwazaja tak ale nie ma co wiecej wymagac od ludzi chorych psychicznie |
oni nie sa chorzy psychicznie, to nie choroba, dziekuj Bogu ze urodzilas sie ze swiadomoscia heterosexualna - oni z homosexualna - i jest to tak samo odczucie jak i nasze, potrafia sie takie pary bardzo zaklochac i zyc szczesliwie do konca zycia
nie powinnismy ich krytykowac
Fantom17 - Sro 13 Cze, 2007
love508 dyskusja z tymi typami jest bez sensu,zauwaz ze oni w kazdym temacie jezdza po gejach wiec ich olej(chodzi tutaj o malapalke)
love508 - Sro 13 Cze, 2007
| Fantom17 napisał/a: | | love508 dyskusja z tymi typami jest bez sensu,zauwaz ze oni w kazdym temacie jezdza po gejach wiec ich olej(chodzi tutaj o malapalke) |
masz racje, dzieki za poparcie
love508 - Czw 14 Cze, 2007 Temat postu: Re: plaza nudystow
| archee napisał/a: | | love508 napisał/a: | przez ten caly tydzien uprawialem sex z facetem na plazy nudystów za krzaczkami
|
1. chyba "in Your dreams" dzieciaku, waląc konia
2. nawet jeśli, to czym się tu chwalić? musisz coś komuś udowodnić?
3. czemu w tym dziale a nie w dziale "męsko męskim"?
ROTFL |
1 In Your Dreams - to piekna ballada Victorii Beckham
2 nie udowadniam nic nikomu, poprostu opowiadam bo inni moi znajomi chca to wiedziec
3 nie pisz do mnie dzieciaku bo nieznasz mnie
4 nie wale konia bo to zbyt nudne
5 i pisze tam gdzie mi pasuje od istnienia tego forum
mam nadzieje ze sie wyrazilem jasno
vic - Czw 14 Cze, 2007
Oto cała Polska
g... TO ZBOK I PEDOFIL AAAAAAH... :S
Ludzie, zastanówcie się, proszę... Zamiast tępo myśleć jak Romek czy Marek Jurek, pomyślcie przez dwie-trzy minuty i zastonówcie się CZEMU homoseksualiści są "gorsi".
Ja znam dużo homoseksualistów i nie ma pomiędzy nimi a mną lub innymi heteroseksualistami różnicy... Takie myślenie jest na poziomie średniowiecza.
Mam do was homofobów pytanie: Czemu homoseksualism jest zły?
Bo to jest wbrew naturalnego porządku i "nienaturalne"? Kto powiedział że związek heteroseksualny jest tym "normalnym"? Rodzenie dzieci nie znaczy że to potwierdza tę regułę. Może człowiek ma prawo wyboru, czy chce mieć dzieci czy nie? A co z heteroseksualnymi co nie chcą dzieci? Też są wbrew naturze?
W CZYM dokładnie wam to przeszkadza? Powiedzcie w CZYM. Ja się śmieje z żartów o gejach itd, tak samo jak się śmieje z innych żartów - np. o czarnych, o blondynkach itd. Ale nie jestem na tyle głupi żeby ich przez to dyskryminować. Oni tak samo mogą się ze mnie smiać, ja bym się pośmiał sam z siebie. Trochę pokory i rozsądku życzę wam wszystkim.
A komentarz jak "czy już zdałeś maturę jest rzeczywiście dojrzalszy niż błędy ortograficzne.
lubom - Czw 14 Cze, 2007
| vic napisał/a: | Oto cała Polska
g... TO ZBOK I PEDOFIL AAAAAAH... :S
|
Sam jesteś PEDOFIL i ZBOK....
d
love508 - Czw 14 Cze, 2007
| archee napisał/a: | vic, nie napisałem ani jednej rzeczy z tych które mi przypisujesz... (z wyjątkiem tej o maturze - ale już nie mogłem wytrzymać, być może mnie poniosło)...
Po prostu dziecinne wydaje mi się pisanie: "dziś robiłem(am) to czy tamto z tym czy owym człowiekiem takiej a takiej płci" jak ktoś ma dojrzałe życie płciowe (niezależnie w jakiej konfiguracji i jak urozmaicone) i jest w miarę dojrzałym człowiekiem nie potrzebuje potwierdzenia i chwalenia się jak dziecko, któremu udało się pierwszy albo któryś z kolei raz zawiązać poprawnie bucik. Stąd wniosek o niedojrzałości a błędy go tylko potwierdzają. |
idiota
Fantom17 - Czw 14 Cze, 2007
lubom zle zrozumiales wypowiedz VIC'a , on broni homoseksualistow a nei na nich najezdza:
zdanie "g... to pedofil i zbok" odzwierciedla myslenie sporej czesci Polakow(w jego mniemaniu)
dar862 - Czw 14 Cze, 2007
troche mniej emocji!! i rada do wszystkich_ czytamy ze zrozumieniem tekstu, a następnie zastanawiamy się co autor miał na myśli!!
Fantom17 słuszna uwaga
jakubkuba - Pią 15 Cze, 2007
| archee napisał/a: | | Jasno, ale nie po polsku... pisałeś już maturę? | arche nie czepiaj sie! love508 ma prawo pisać wszytsko co mu sie podoba! wiec albo sie wogóle nie odzywaj jak masz pieprzyc dla pieprzenia i sie z wzzytskimi kłócić albo wywalaj z tego forum! amen
love508 - Pią 15 Cze, 2007
| jakubkuba napisał/a: | | archee napisał/a: | | Jasno, ale nie po polsku... pisałeś już maturę? | arche nie czepiaj sie! love508 ma prawo pisać wszytsko co mu sie podoba! wiec albo sie wogóle nie odzywaj jak masz pieprzyc dla pieprzenia i sie z wzzytskimi kłócić albo wywalaj z tego forum! amen |
Alex-sex - Nie 17 Cze, 2007
bylem osttanio na plaży nudystów "Chałupy Welcome to...", a tak naprawde w okolicach Lublina (nie pamietam nazwy ^^) hmm...powiem ze bylo fajnie wszyscy nago powiem wam ze na pocaztku mi stanął ale pozniej to już looz, a mojemu jednemu koledze tak sie spodobalo ze wracal nawet w samochodzie nago
w wakacje chyba tam bede kilka razy w tygodniu z dziewczyna (dostaje autko)
love508 - Nie 17 Cze, 2007
ANO WIDZISZ
zola - Nie 17 Cze, 2007
| Alex-sex napisał/a: | | bylem osttanio na plaży nudystów "Chałupy Welcome to...", a tak naprawde w okolicach Lublina |
A można wiedzieć gdzie?? mam działkę w Lublinie chętnie bym się tam wybrał
love508 - Nie 17 Cze, 2007
ojjj chlopaki, rozkrecacie sie !!!!!
adadverts - Nie 17 Cze, 2007
Mi się plaże nudystów nie podobają, bo tam jest towarzystwo mieszane, tzn kobiety i mężczyźni A przed obcymi babami się obnażać nie lubię
Jak już mam być nago, to tylko wśród samych facetów, np. pod prysznicem na basenie, w saunie, w łaźni itp.
love508 - Pon 18 Cze, 2007
| adadverts napisał/a: | Mi się plaże nudystów nie podobają, bo tam jest towarzystwo mieszane, tzn kobiety i mężczyźni A przed obcymi babami się obnażać nie lubię
Jak już mam być nago, to tylko wśród samych facetów, np. pod prysznicem na basenie, w saunie, w łaźni itp. |
hhehehehheheh hhahahhahaha dlaczego ?
micnow - Pon 18 Cze, 2007
love a mozesz powiedziec na jakiej plazy ty byles, bo ja mam sie zamiar wybrac ale niewiem gdzie dokładnie
love508 - Pon 18 Cze, 2007
| micnow napisał/a: | | love a mozesz powiedziec na jakiej plazy ty byles, bo ja mam sie zamiar wybrac ale niewiem gdzie dokładnie |
kociak ja bylem na plzy w Budapeszcie, jak mi sie uda to dam lpare fotek tej plazy, jak mi sie uda.
adadverts - Pon 18 Cze, 2007
| love508 napisał/a: | | adadverts napisał/a: | Mi się plaże nudystów nie podobają, bo tam jest towarzystwo mieszane, tzn kobiety i mężczyźni A przed obcymi babami się obnażać nie lubię
Jak już mam być nago, to tylko wśród samych facetów, np. pod prysznicem na basenie, w saunie, w łaźni itp. |
hhehehehheheh hhahahhahaha dlaczego ? |
A jakoś tak nie lubię przed babami nago paradować. Z jakichś powodów wymyślono podział szatni, łaźni itp. na męskie i żeńskie. Ja te powody rozumiem, choć trudno mi je nazwać
love508 - Wto 19 Cze, 2007
| adadverts napisał/a: | | love508 napisał/a: | | adadverts napisał/a: | Mi się plaże nudystów nie podobają, bo tam jest towarzystwo mieszane, tzn kobiety i mężczyźni A przed obcymi babami się obnażać nie lubię
hhehehehheheh hhahahhahaha dlaczego ? |
A jakoś tak nie lubię przed babami nago paradować. Z jakichś powodów wymyślono podział szatni, łaźni itp. na męskie i żeńskie. Ja te powody rozumiem, choć trudno mi je nazwać |
troszke masz racji
lalala80 - Sro 20 Cze, 2007
no tak ale przez ten podział mamy ujemny przyrost naturalny. A gdyby były tak szatnie wsopólne od pierwszej klasy
adadverts - Sro 20 Cze, 2007
| lalala80 napisał/a: | | no tak ale przez ten podział mamy ujemny przyrost naturalny. |
A po co nam przyrost? Ziemi i tak grozi przeludnienie
A poza tym: niski przyrost naturalny = dobrobyt
kgdynia - Sob 14 Lip, 2007
Czy ktoś wie gdzie są plaże nudystów ? w POLSCE !
Alex-sex - Sob 14 Lip, 2007
Osttanio nad jeziorem obok dzialek by z 4 kolegami zrobilismy sobie plaze nudystów, ludzie sie gapili na nas (nad jeziorem bylo ok 20-30 osob wraz z nami) na ten genialny pomysl wpadelm ja ^^ poprostu sie rozebralem i wskoczylem do wody a w slad za mna poszli kumple. Odziwo nikt sie nie przysral ale jak widzilei nas pozniej na dzialkach to tak jakbysmy byli podludzmi xD
kgdynia - Nie 15 Lip, 2007
| Alex-sex napisał/a: | | Osttanio nad jeziorem obok dzialek by z 4 kolegami zrobilismy sobie plaze nudystów, ludzie sie gapili na nas (nad jeziorem bylo ok 20-30 osob wraz z nami) na ten genialny pomysl wpadelm ja ^^ poprostu sie rozebralem i wskoczylem do wody a w slad za mna poszli kumple. Odziwo nikt sie nie przysral ale jak widzilei nas pozniej na dzialkach to tak jakbysmy byli podludzmi xD |
no SUPER że masz takich kumpli .... ale chyba byliście po piwku a w jakiej miejscowości albo województwo ?
Alex-sex - Nie 15 Lip, 2007
po zadnym piwku ^^ po prostu to jest kuj-pom Smukała, ale mowie ze to zadana plaza nudystow ^^ zwyczajne kompielisko
|
|