Inne problemy - Problem z jądrami
Seba - Czw 07 Cze, 2007 Temat postu: Problem z jądrami Witam.
mam 2 problemy:
1.od jakiegość czasu zauwarzylem że obok prawego jadra mam cos jeszcze (w mocznie),niee wiem co to jest wydaje mi sie ze guz,ale jest to ruchome.
2. wydaje mi sie ze mam za male jadra.
Hubertttus - Czw 07 Cze, 2007
Zrób zdiecie i wyslij fotkę do galeri lub tutaj a wtedy możemy oceniać i cos Ci podpowiedzić .Jak na ślepo możemy Ci coś poradzić?
Seba - Pią 08 Cze, 2007
To tak ja zdjęciu i tak nic nie widać bo wyglądają one(jadra) normalnie ,ale dopiero ja ich dotknę to wyczuwam taki guzek jest on "wędrujący".do jakiego lekarza powinienem sie z zgłosić?
Hubertttus - Sob 09 Cze, 2007
Najlepiej do androloga to taki lekarz jak dla kobiet ginekolog.Co prawda zapewne i urolog by Cię zbadał i postawił djagnozę ale androlog to specjalista .
BASF - Sob 09 Cze, 2007
Podejżewam, że ten "guzek" jak go nazywasz to poprosty nasieniowód. Ale jeśli Cię to naprawdę bardzo niepokoi do przyłączam się do postu Hubertttusa.
Niech to androlog sprawdzi i zdiagnozuje.
grzesiek26 - Wto 03 Lip, 2007
Witam
Kilka tygodni temu lekarz [ale nie specjalista]] stwierdził u mnie niedorozwinięcie jąder [słabo rozwinięte w tym jedno większe od drugiego]Powiedział że w przyszłości mogą wystąpić problemy ze współżyciem .Mam pytanie do jakiego lekarza najlepiej sie udać po 100 diagnoze? seksuologa,urologa, może ginekologa?
przemeq - Wto 03 Lip, 2007
Idź do urologa!
Hubertttus - Sro 04 Lip, 2007
grzesiek26 napisał/a: | Witam
Kilka tygodni temu lekarz [ale nie specjalista]] stwierdził u mnie niedorozwinięcie jąder [słabo rozwinięte w tym jedno większe od drugiego]Powiedział że w przyszłości mogą wystąpić problemy ze współżyciem .Mam pytanie do jakiego lekarza najlepiej sie udać po 100 diagnoze? seksuologa,urologa, może ginekologa? |
Najlepiej udaj się do androloga to taki odpowiednik kobiecego ginekologa,który zajmuje się problemami męskiego przyrodzenia,oczywiście i urolodzy też są w temacie często maja taka specjalizacje .Androlodzy są najczęściej w dużych miastach ,często przy klinikach leczenia niepłodnosci.Jeśli ten lekarz nie specjalista Cię nie straszył to warto iśc,i nie zwlekać sprawa może być warta zainteresowania.
|
|