Ogólnie o potencji - potencja
muniek - Wto 05 Cze, 2007 Temat postu: potencja witam
mam taką sytuację, że po odbytym stosunku tracę zainteresowanie seksem. Dopiero po około 2 dniach jestem znowu sprawny w 100%. Taki stan rzeczy utrzymuje sie od kiedy pamiętam, ale zastanawiam sie czy to jest normalne. Proszę o komentarz, co o tym myślicie
pzdr
BASF - Wto 05 Cze, 2007
Nie to nie jest normalne !!!!! Musisz iść do lekarza. To jest tragedia. OMG dobrze, że ja tak nie mam.
ankylosaurus - Sro 06 Cze, 2007
Normalne.
dick.ens - Czw 07 Cze, 2007
zdecydujcie sie - normalne czy nie
muniek - Pią 08 Cze, 2007
dziękuję za odpowiedzi, niestety skrajne; czy moglibyście rozwinąć swoje posty? wiem, że potencja to osobnicza sprawa, ale chyba są jakieś granice które kwalifikują się do leczenia?
paulinka - Nie 10 Cze, 2007
uważam iż nie jest to jakoś mocno nienormalne ale zarazem jakby chłopakowi chciało sie kochać co 2 dzień to myślałamym że coś ze mna nie tak myśle że lepiej by było skonsultowac to z lekarzem specjalista
DECA - Sro 27 Cze, 2007
siema!!!!!!!!!! ja Ci nie powiem czy to jest normalne czy nie bo nie jestem urologiem........................ ale moim zdaniem powinieseś niezwłocznie poradzić się lekarza!!!!!!!!! przynajmniej ja mam tak że mogę kochać się z dziwczyną 2-3 razy przed snem ale jak wnocy się przebudze to i tak muszę przebudzić partnerkę bo bym nie zasnął a tym bardziej rano jak się obudzimy przytuleni............ he he he lubie te momenty w każdym bądź razie moim zdaniem masz jakiś problem o którym powinieneś się poradzić specjalisty wiesz zniżony testosteron i takie tam...................... pozdro !!!!!!!!!!! i oby wszystko skończyło się 100% satysakcją he he
Bartollo - Wto 23 Wrz, 2008
normalnie, nie zawsze musi Ci sie chcieć
|
|