Sperma - Zwiększenie objętości spermy podczas wytrysku

mar22 - Pon 04 Cze, 2007
Temat postu: Zwiększenie objętości spermy podczas wytrysku
przy regularnym uprawianiu seksu (codziennie) zauważyłem, że mam coraz mniejsze wytryski. Czy są jakieś sposoby na wspomaganie wytwarzania spermy w organiźmie?
mateuszeq - Pon 04 Cze, 2007

tak, przestań na jakiś czas. Chcesz być za przeproszeniem krową? Wszystko ma jakieś granice koleś :|
mar22 - Wto 05 Cze, 2007

No tak. Najprostsza odpowiedz-przestań. Lubię się kochać, chce tego też moja partnerka. Ale czasem mi głupio, gdy wystrzelę tylko kilkoma kroplami :cry:
M-H - Pią 01 Lut, 2008

Hm...Co prawda nie mam problemu z nasieniem ale twoj post pipipi mnie zaciekawil, poniewaz nie slyszalem o tej metodzie. Wiesz to moze z doswiadczenia czy gdzies to przeczytales? Jak czesto masowac ta okolice i ile czasu?
mmc - Czw 21 Lut, 2008

heh no a robisz to przez odbyt bo słyszałem o tym żeby przy masturbacji wkładać palec i masować prostate robiłem tak ale jakoś nie widziałem efektów
M-H - Sob 23 Lut, 2008

Jak dla mnie wsadzanie palcow do mojego odbytu brzmi hardcorowo. Nigdy tego nie probowalem. Na sama mysl tylek mnie boli :D . Raczej nie pojde na takie cos z laska, poniewaz nie widze w tym nic przyjemnego po za bolem.
mmc - Sob 23 Lut, 2008

bardzo chętnie:D a co do fotek to co ci sie tak spodobało ?? jak co to pisz na pw :D
Dwight - Sob 01 Mar, 2008

a jaka nazwa tego leku ? z ciekawosci pytam
Dwight - Nie 02 Mar, 2008

hmhmhmhm ;f w sumie mi to nie potrzebne bo i tak obficie leci : ]
pytalem z ciekawosci: P

marcin1 - Pon 30 Cze, 2008

Mam pytanie planujemy dziecko,czy można mieć stosunek codzień i czy plemniki nie są przez to osłabione?
BASF - Pon 30 Cze, 2008

marcin1 napisał/a:
Mam pytanie planujemy dziecko,czy można mieć stosunek codzień i czy plemniki nie są przez to osłabione?

Im częstsze ejakulacje tym plemniki są żywsze i silniejsze. Nie ma też sytuacji, że w czasie wytrysku "pozbędziesz" się wszystkich plemników. Zdrowe jądra produkują nasienie non-stop.