Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy wydajecie jakieś odgłosy podczas masturbacji lub seksu?

Vassil - Pią 01 Cze, 2007
Temat postu: Czy wydajecie jakieś odgłosy podczas masturbacji lub seksu?
Mam takie "dziwne" pytanie- Czy podczas masturbacji lub seksu wydajecie z siebie jakieś odgłosy typu stękanie, jęczenie itp. i czy to robicie głośno czy cicho? I czy są one takie same podczas masturbacji jak i seksu?

PS
Wiem, że to trochę dziwny temat, ale od jakiegoś czasu trapi mnie takie pytanie.

dar862 - Sob 02 Cze, 2007

masturbacja to na ogół przebiega w ciszy!
sex to zupełnie coś innego, ale nie drę się jak moi sąsiedzi! zawsze wiem kiedy i gdzie to robią... :wink:

adadverts - Sob 02 Cze, 2007

Przeczytałem dzisiaj na portalu gazeta.pl artykuł nt. przeżywania orgazmu i naszło mnie takie samo pytanie :wink:

Ja podczas masturbacji jestem całkowicie bezgłośny. Podczas sexu właściwie też :wink:

BASF - Sob 02 Cze, 2007

U mnie jest całkiem podobnie jak u adadverts . Nie wydaję z siebie żadnych dźwięków. No chyba, że orgazm jest olbrzymi no to wtedy już sie nie da nie jąknąć :)
Alex-sex - Sob 02 Cze, 2007

ja wydaje syczenie jak dziewczyna robi mi loda,a podczas kupulacji (xD) to jestem cichy
love508 - Sob 02 Cze, 2007

glebokie oddechy
paulinka - Nie 03 Cze, 2007

zależy gdzie i kiedy nieraz lubię pojęczeć i głośno posapać albo pokrzyczeć jakieś zbreźne zdania :P
bigfruit - Nie 10 Cze, 2007

love508 napisał/a:
glebokie oddechy

Taak i czasem się pojęczy :)

20latek - Nie 10 Cze, 2007

podczas sexsu tak a przy masturbacji nie
bigmilk - Czw 14 Cze, 2007

bigfruit napisał/a:
love508 napisał/a:
glebokie oddechy

Taak i czasem się pojęczy :)

Taak, i nie tylko czasem a czesto xD

micnow - Sro 20 Cze, 2007

podczas seksu to wydaje ciche dzwieki a przy masturbacji to raczej nie
anakin_solo - Pią 22 Cze, 2007

podczas sexu nie wiem, nie uprawialem
a podczas masturbacji przy bardzo olbrzymim orgazmie

heroes84 - Wto 26 Cze, 2007

A ja podczas masturbacji gdy mam silny orgazm to nie raz stęknę :)
przemeq - Wto 26 Cze, 2007

Ja lubie wydawać głośne odgłosy bo to potęguje moje doznania:)
Pinoki0 - Wto 19 Maj, 2015

I podczas masturbacji, i podczas seksu bywa że sobie jęczę (raczej wysoko, ale nisko też chętnie), jednak w ciszy też lubię :)
a ostatnio to nawet gadam sobie, jak walę :) hahaha, jedyna dobra okazja, żeby ze sobą porozmawiac, nie? ;D