Ogólnie o powiększaniu - Jak mierzyc dlugosc
Zly - Czw 31 Maj, 2007 Temat postu: Jak mierzyc dlugosc Witam
Mierze tak:
1. Stan całkowitego wzwodu - stoi wtedy prawie pionowo, zakrzywiony w łuk do góry
2. Dociskam go do poziomu
3. Przykładam linijkę do początku penisa (przy ciele) starając się nie naciskać na skórę tułowia. Lekko trudno tutaj wyczuć miejsce gdzie przyłożyć z powodu kształtu łuku - można trochę za wysoko (w stronę pępka) przyłożyć linijkę. Wychodzi zawsze nie mniej niż 14.0 cm.
Tylko ta skóra przed kością łonową - jest bardzo miękka. Wystarczy ją delikatnie nacisnąć, praktycznie bez siły, aby dodac 0.5 cm. Lekko silniejszy nacisk daje jeszcze 1 cm i w sumie mam 15.5cm. Jak docisnę do samej kości, wychodzi te 16 cm.
Ile mam? Jestem pewien, że partnerce co najmniej te 15cm spokojnie wchodzi, więc 14.0cm nie brać pod uwagę? Nie jestem otyły.
Aha, no i ten łuk - w niektórych instrukcjach każe się używać sznurka aby uwzględnić dodatkowy wymiar.
mateuszeq - Nie 03 Cze, 2007
Włóż sobie w limadło i będziesz miał dodatkowo 3 cm
seba007 - Nie 17 Cze, 2007
hehe dokładnie.
co sie tam martwisz.. ?
chicco - Sro 07 Lis, 2007
od kolan hehehe
dz0rdasz - Pią 09 Lis, 2007
hahhhhaaa
firma - Sob 15 Mar, 2008
drogi kolego.. nie najważniejsza jest długość lecz technika.. uwierz mi.
adonius - Sob 22 Mar, 2008
Lecz dobrze wiedzieć ile się dokładnie ma. Ja też mam problemy z mierzeniem i zawsze trochę inaczej mi to wychodzi. Choć nie jest to dla mnie bardzo ważne.
someone892 - Nie 23 Mar, 2008
ja sie tym nie przejmuje...raz na jakis czas sobie mierzylem...ostatnio wyszlo mi 18.5 i niech tak zostanie;]
|
|