Masturbacja - Nauczycielka

Luca10 - Wto 29 Maj, 2007
Temat postu: Nauczycielka
Czy gdy się masturbujecie myślicie o jakiejś nauczycielce? :?:
dar862 - Wto 29 Maj, 2007

no ja tak miałe, ale to było jakiś czas temu :wink: babka od polskiego i geografii 8)
ankylosaurus - Wto 29 Maj, 2007

W życiu...

gdybyś je widział to też by Ci się śniły po nocach :twisted: i te pośladki, które delikatnie opinała sukienka, przedzielone paseczkiem od stringów w upalne czerwcowe dni :wink: :wink: 8) marzenie!!!!!
lubom - Wto 29 Maj, 2007

Nauczycielki miałem brzydkie, ale od wychowania fizycznego no nawet nawet, ale nie myślałem w ten sposób :mrgreen:
ankylosaurus - Wto 29 Maj, 2007

Może gdybym widział - ja widzę tylko moje... :D
Ty za to, gdybyś moje zobaczył miałbyś problemy z potencją :P

hmm no może, ale moja potencja ma się dobrze!! cóż wierz mi na słowo i żałuj, że masz takiego pecha!!! choć musze przyznać, że lekcje z obiema paniami nie należały do najłatwiejszych!! to praktcznie wszystko rekompesowały ich wdzięki!! bo nie jedną nastolatke o niezłych warunkach wprowadziły w kompleksy!! dodam, że obie były już po pierwszym dziecku!!! 8) jedną nawet klapnąłem w tyłek :twisted: (przypadkiem!!!), ale to już inna bajka...
Strikerx - Sro 30 Maj, 2007
Temat postu: odp
taa pani od ang mmm ale już po szkole wiec raczey jej nie zobacze :cry:
skywalker - Sro 30 Maj, 2007

Jakbym ja pomyślał o swoich nauczycielkach podczas masturbacji to:
1. Najpierw bym rzygnął
2. Nie do szedłbym
3. Doznałbym ciężkiej traumy

:? :? :? :? :? :?

dar862 - Sro 30 Maj, 2007

hehehe jak widzę Panowie nie każdemu dane ładne ciała pedagogicznego widoki w trakcie edukacji :P 8)
paulinka - Sro 30 Maj, 2007

pan Tomuś od w-f.... niestety odszedł ale chyba wszystkie sie w nim kochały :) umięśniony, wysportowany, sympatyczny, ze śliczną buźką -miodzio
:P
a nauczycielka z Niemca chyba najlepsza sztuka w szkole :) szczuplutka, fajny styl, śliczna buźka, ma czym oddychać, siedzenie nie za duże, ale zdecydowanie jędrne :)

ggggg - Czw 31 Maj, 2007

Heh, 2 takie, w tym jedna mnie nie uczyła.
A jedna z nich nawet mi się sniła.
Masakra ekhm znaczy coś pięknego :D

micnow - Sro 20 Cze, 2007

Ja sobie mysle o nauczyciele od matmy :evil:
madrat - Pon 16 Lip, 2007

ggggg napisał/a:
Heh, 2 takie, w tym jedna mnie nie uczyła.
A jedna z nich nawet mi się sniła.
Masakra ekhm znaczy coś pięknego :D

to ja miałem więcej :D
Zajebistą sexy wychowawczynię (Liceum Zarządzania Informacją-Informatyki uczyła), 3 sztuki od angola (1 jedna uczyła), i laski od polaka i woku :)
ech ale czasy liceum się skończyły...

przemeq - Pon 16 Lip, 2007

Bleee, nauczycielka? Nigdy w życiu ;/
morfeuses - Sro 18 Lip, 2007

Cytat:
Bleee, nauczycielka? Nigdy w życiu ;/

Masz na myśli nauczycielki ogólnie, czy tylko w Twojej szkole:>?
Ja muszę przyznać, że mam świetne nauczycielki... mieszkam w Anglii i mam nauczycielke od angielskiego, nazywa się Niki i jest greczynka (tak się odmienia?). Z twarzy dla większości nie jest urodziwa, ale takie mi się podobają i jej tyłeczek.. + jest zgrabna i delikatna - marzenie. A czy w Polsce miałem jakieś nauczycielki? Hmm, raczej nie, wszystkie takie brzydule, oprócz jednej, w której uśmiech mi się podobał, ale wiek... 40 lat :u

blablabla55 - Pon 06 Sie, 2007

No u mnie w szkole była taka jedna że nie raz się myślało o niej... Wysportowana, (nauczycielka od w-f) :) piersi akurat, pupcia krągła i w sam raz, codziennie nosi stringi, raz czarne raz białe akurat babka do zwalenia sobie, ile razy ją sobie wyobrażałem nago mmm... :) Raz czy dwa mi się śniła nawet, a druga to taka od polaka była, ale to troche gorsza. :)
buble-buble - Pon 06 Sie, 2007

u mnie nie ma takich nauczycielek, o których możnaby śnić i marzyć ;pp
Halius - Sob 29 Mar, 2008

Kiedys jak byłem na obozie harcerskim (bylem maly i podobalo mi sie to:P) to jak poszedłem walnac 100lca to zaczalem sobie kasac malca. A tu nagle wchodzi moja druzynowa (nawet niezła po 30-tce, jedrna pupa, nieco male cycuszki) i wielkie oczy zrobiła, usmiechnela sie poblazliwie (mialem jakies 13 lat) przeprosiła i wyszła.
adonius - Wto 01 Kwi, 2008

Ja to tylko w podstawówce, pamiętam, miałem naprawdę piękną panią od niemca. Nie tylko ciało ale twarz naprawdę, naprawdę piękna. Miała długie ciemne włosy trochę jak w tych reklamach szamponów ;p
Kilku chłopaków się w niej zabujało no i można było się z nich pośmiać jak się za nią ślinili. Ja osobiście nie miałem o niej żadnych myśli lecz miło było sobie popatrzeć :mrgreen: Uważam ,że nie powinna być nauczycielką tylko aktorką albo modelką...

nonie - Nie 04 Maj, 2008

Ja mam naprawdę seksowne nauczycielki w moim LO :) Muszę przyznać, że są to tylko marzenia, które można sobie spełnić na "ręcznym".

Popieram przedmówczynię, bo nauczycielka to "owoc zakazany" i ona szczerze mówiąc ma gdzieś jakiegoś małego gnoja co się nie uczy. To jest jej praca, nic więcej. Zdarzają się przypadki seksu - uczeń i nauczycielka - ale rzadko.

zola - Nie 04 Maj, 2008

nonie napisał/a:
J Zdarzają się przypadki seksu - uczeń i nauczycielka - ale rzadko.

wiem, bo sam byłem w tego typu wziązku.

nonie - Nie 04 Maj, 2008

To napisz jakich "tajnych" manewrów użyłeś do poderwania nauczycielki :)
zola - Pon 05 Maj, 2008

heh, znam ja od dziecka, to jest taka"przyjaciółka rodziny" po prostu tak wyszło ze się w niej zakochałem a ona we mnie i byliśmy ze sobą ponad cztery miesiące, ale potem ja sie przeprowadziłem i musieliśmy sie rozstać, bo ja nie jestem zwolennikiem zwiazkow na odległość
nonie - Wto 06 Maj, 2008

No dobra, zakochałeś się i wszystko spoko. Interesuje mnie jedna rzecz. W jaki sposób dałeś jej do zrozumienia, że ją kochasz i Cię pociąga...
zola - Wto 06 Maj, 2008

nonie napisał/a:
No dobra, zakochałeś się i wszystko spoko. Interesuje mnie jedna rzecz. W jaki sposób dałeś jej do zrozumienia, że ją kochasz i Cię pociąga...

heh, to jakoś samo z siebie wyszło, po prostu zaczelismy sie całować a potem wyladowalismy razem w łóżku...to był piękny związek ale...

Pinoki0 - Pon 18 Maj, 2015
Temat postu: Re: Nauczycielka
Luca10 napisał/a:
Czy gdy się masturbujecie myślicie o jakiejś nauczycielce? :?:

Tak, bardzo mnie podniecają te klimaty.

ScumbagChris - Pią 03 Lip, 2015

Proste, że tak. Nauczycielki to czasami ostre sucze. :P Pamiętam taką jedną jak w gimnazjum byłem. Szczupła jak osa. Wielkie, okrągłe poślady (trzęsły się kiedy przechodziła, a ona szybko się poruszała po korytarzach). Nosiła takie obcisłe jeansy, odrobinę za kolana. Nie była zbyt wysoka, więc zawsze zakładała koturny, dzięki którym jeszcze lepiej się prezentowała. 8)