Luźne dyskusje o męskich sprawach - jak to jest podczas stosunku
karris - Pon 28 Maj, 2007 Temat postu: jak to jest podczas stosunku Mam 17 lat, nie uprawialem jeszcze seksu. Moim problemem jest troche za krotkie wedzidelko i obawa przed jego naderwaniem. Moze niektorym moje pytanie wyda sie smiesze, ale czy podczas stosunku "będąc w srodku" napletek, wedzidelko lub skora pod napletkiem jest w jakis sposov naciągana, obcierana, czy może penis gładko i delikatnie wchodzi i wychodzi z pochwy, bez obtarc?
Bez glupich odpowiedzi, serio sie pytam
zola - Pon 28 Maj, 2007
W gumce to bez problemu, a bez to może się naderwać
karris - Wto 29 Maj, 2007
| zola napisał/a: | | W gumce to bez problemu, a bez to może się naderwać |
A czy w prezerwatywie napletek i wedzidelko sie przesuwa, czy moze gumka hamuje wszelkei ruchy?
BASF - Wto 29 Maj, 2007
karis po pierwsze nie ma głupich pytań A po drugie to bywa róznie. Tarcia podczas sexu sa rozmaite. Zalezy to od wielu czynników chociazby nawet od stopnia podniecenia partnerki, kształtu penisa itp. Co do prezerwatywy to najlepiej się przekonasz gdy ją sobie ją załozysz i spróbuj sie w niej onanizować. Możesz w ten sposób uniknąć jakiegoś rozczarowania czy też kłopotliwej sytuacji. Tak na mój gust to wydaje mi się, że będzie wszystko ok. Trzymam kciuki. Spróbuj z prezerwatywą się onanizować i wtedy będziesz widzieć czy jest Ok czy konieczna będzie wyzyta u lekarza. Zrywające się wędzidełko nie nalezy do najwiekszych przyjemności.
zola - Wto 29 Maj, 2007
karris, Wiesz mi jak penis stanie to mam ściągnięty napletek do końca i jak zakładam gumkę to mam zawsze ściągnięty i nigdy mi się nie zsuwa. Najlepiej załóż gumę na instrument i zacznij sobie walić będziesz wtedy wiedział cz wiązadełko ci przeszkadza czy nie
|
|