Stulejka - Pomóżcie
-PavlaK- - Pon 28 Maj, 2007 Temat postu: Pomóżcie Sluchajcie niemoge sciągnac napletka z zoledzia jezeli chodz troche sciagne to od razu mnie boli...boje sie pociagnac mocniej bo nie chce zeby mi pekla skóra albo cos innego sie stało...co to moze byc...wedzidelko czy stulejka ?! prosze pomozcie mi...nie wiem co robic normalnie moge wydawac mocz i masturbowac sie lecz nie moge sciagnac skórki...nie chce isc do lekarza bo sie wstydze...macie jakies dobre rady...czekam na wasze odpowiedzi...z gory dzieQje
miked - Pon 28 Maj, 2007
no to mamy taki sam problem
PunX - Pon 28 Maj, 2007
najlepsza rada bedzie lekarz jak nie pojdziesz do lekarza to nic Ci dobrze nie pomoze w tym przypadku... taka jest kolej chaosu musisz sie do neigo udac
-PavlaK- - Wto 29 Maj, 2007
"to nic Ci dobrze nie pomoze w tym przypadku" co masz na myśli...? moze mi to w czyms przeszkadzac np. w stosunku seksualnym itp. ? prosze jezeli zna ktos dobre rady to niech mi powie procz lekarza, tak wogule to thx za odpowiedz PunX
dar862 - Wto 29 Maj, 2007
bez urologa się nie obejdzie nie czarujmy się!! wolisz wstydzić się i mieć problem, a mogą one być bardzo poważne m. in. problemy z kontaktami seksualnymi!! niż iść do lekarza!! nie pojmuje!! powiedz rodzicą(ja jak byłem młodszy też miałem problem i powiedziałem ojcu bez słowa mi dał), że potrzebujesz kasy na wizytę u urologa(bo najlepiej prywatnie) nie wstydz się nie ma czego!!! i się nie zastanawiaj!!
|
|