Luźne dyskusje o męskich sprawach - nierówny zarost

tomaszek111 - Sob 26 Maj, 2007
Temat postu: nierówny zarost
witam.mam zarost na twarzy ale nie w każdym miejscu,tzn mam na brodzie,a np na policzku nie mam,a na drugim mam troche tylko.są na to jakieś sposoby żeby mój zarost był równomierny??dzięki z góry za odpowiedź.p[ozzzzdro:)
dar862 - Sob 26 Maj, 2007

możesz sobie uzupełniać po przez przeszczepy!! ale wiesz to chyba nie jest, aż tak wielki prolem :wink: ja też nie mam idealnie rowiniętego zarostu! po obu stronach sa różnice :? i się tym nie przejmuję :P
lubom - Sob 26 Maj, 2007

Gol się bo obu stronach smaruj się żelem/pianką i się gol wszędzie nawet tam gdzie nie masz owłosienia
dar862 - Sob 26 Maj, 2007

lubom napisał/a:
Gol się bo obu stronach smaruj się żelem/pianką i się gol wszędzie nawet tam gdzie nie masz owłosienia

to nic nie daje... :P

kocurek - Nie 27 Maj, 2007

hmm, z jednej strony czasem lubię mieć 1dniowy zarost [ponoć mi pasuje], ale nienawidzę większego zarostu, tak samo jak nienawidzę się golić, a tu paradoks, lubię być ogolonym :)
tomek333 - Nie 27 Maj, 2007

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ja sobie farbuje zarost:P

dar862 - Nie 27 Maj, 2007

kocurek napisał/a:
hmm, z jednej strony czasem lubię mieć 1dniowy zarost [ponoć mi pasuje], ale nienawidzę większego zarostu, tak samo jak nienawidzę się golić, a tu paradoks, lubię być ogolonym :)

mam tak samo :wink:

zarkavi - Nie 27 Maj, 2007

tomaszek111, a w jakim jesteś wieku? Być może za jakiś czas zarost ci się unormuje i ujednolici.
tomaszek111 - Wto 29 Maj, 2007

mam 17 lat:Dhehe
zarkavi - Sro 30 Maj, 2007

Na pewno ci zarost zgęstnieje z czasem.
dar862 - Sro 30 Maj, 2007

oj może zagenstnieje, choć w moim przypadku to ten czas płynie i płynie, a zarost coś baaaaardzo wolno się zagęszcza :|
kocurek - Nie 03 Cze, 2007

ciesz się, że nie masz gęstego. ja na swój już czasem klnę a mam kumpla, który jakby nie chciał mieć brody to musiałby golić sie rano i wieczór.
tomazzzo17 - Sro 26 Gru, 2007

mam 16 lat i zarost mam na grodzie, kolo jablka adama i wolok warg;/
nigdzie wiecej,
tak to spoko
ale jak sie nie ogole to tylko w tych miejscach mam a to nie łądnie wyglada, wolałbym wszedzie;p

mirek18 - Czw 27 Gru, 2007

ja mam 19 lat :) jakies 23 dni juz :) i mam zarost do d**y bo na brodzie go mam a na policzkach nie o wasiku nie moge wogule pomarzyc a bokobrody mam wielkie ... ehhhh
norbercik - Pią 28 Gru, 2007

to się nazywa zarost kolejowy: co stacja to włos :) też tak mam
rutland - Nie 30 Gru, 2007

Ja mam wszędzie tylko nie pod nosem... Ciekawe kiedy to zacznie rosnąć ehh...
..::AnDrEaS::.. - Nie 30 Gru, 2007

A ja mam wszędzie... Jeszcze nie jest taki gęsty jak "powinien"... W sumie to jak go nie miałem to bardzo chciałem, żeby w końcu się pojawił... A teraz to mi się golić nie chce... :)
Szymon7 - Nie 30 Gru, 2007

Zarost też mam nierównomierny :wink: Tylko pod nosem, brodai baki. Na policzkach coś się pojawia, a na szyi nic :P A tak przy okazji- zarost zaczął mi gestnieć odkąd zacząłem używać golarki elektrycznej.