Luźne dyskusje o męskich sprawach - nierówny zarost
tomaszek111 - Sob 26 Maj, 2007 Temat postu: nierówny zarost witam.mam zarost na twarzy ale nie w każdym miejscu,tzn mam na brodzie,a np na policzku nie mam,a na drugim mam troche tylko.są na to jakieś sposoby żeby mój zarost był równomierny??dzięki z góry za odpowiedź.p[ozzzzdro:)
dar862 - Sob 26 Maj, 2007
możesz sobie uzupełniać po przez przeszczepy!! ale wiesz to chyba nie jest, aż tak wielki prolem ja też nie mam idealnie rowiniętego zarostu! po obu stronach sa różnice i się tym nie przejmuję
lubom - Sob 26 Maj, 2007
Gol się bo obu stronach smaruj się żelem/pianką i się gol wszędzie nawet tam gdzie nie masz owłosienia
dar862 - Sob 26 Maj, 2007
| lubom napisał/a: | | Gol się bo obu stronach smaruj się żelem/pianką i się gol wszędzie nawet tam gdzie nie masz owłosienia |
to nic nie daje...
kocurek - Nie 27 Maj, 2007
hmm, z jednej strony czasem lubię mieć 1dniowy zarost [ponoć mi pasuje], ale nienawidzę większego zarostu, tak samo jak nienawidzę się golić, a tu paradoks, lubię być ogolonym
tomek333 - Nie 27 Maj, 2007
a ja sobie farbuje zarost:P
dar862 - Nie 27 Maj, 2007
| kocurek napisał/a: | hmm, z jednej strony czasem lubię mieć 1dniowy zarost [ponoć mi pasuje], ale nienawidzę większego zarostu, tak samo jak nienawidzę się golić, a tu paradoks, lubię być ogolonym |
mam tak samo
zarkavi - Nie 27 Maj, 2007
tomaszek111, a w jakim jesteś wieku? Być może za jakiś czas zarost ci się unormuje i ujednolici.
tomaszek111 - Wto 29 Maj, 2007
mam 17 lat:Dhehe
zarkavi - Sro 30 Maj, 2007
Na pewno ci zarost zgęstnieje z czasem.
dar862 - Sro 30 Maj, 2007
oj może zagenstnieje, choć w moim przypadku to ten czas płynie i płynie, a zarost coś baaaaardzo wolno się zagęszcza
kocurek - Nie 03 Cze, 2007
ciesz się, że nie masz gęstego. ja na swój już czasem klnę a mam kumpla, który jakby nie chciał mieć brody to musiałby golić sie rano i wieczór.
tomazzzo17 - Sro 26 Gru, 2007
mam 16 lat i zarost mam na grodzie, kolo jablka adama i wolok warg;/
nigdzie wiecej,
tak to spoko
ale jak sie nie ogole to tylko w tych miejscach mam a to nie łądnie wyglada, wolałbym wszedzie;p
mirek18 - Czw 27 Gru, 2007
ja mam 19 lat jakies 23 dni juz i mam zarost do d**y bo na brodzie go mam a na policzkach nie o wasiku nie moge wogule pomarzyc a bokobrody mam wielkie ... ehhhh
norbercik - Pią 28 Gru, 2007
to się nazywa zarost kolejowy: co stacja to włos też tak mam
rutland - Nie 30 Gru, 2007
Ja mam wszędzie tylko nie pod nosem... Ciekawe kiedy to zacznie rosnąć ehh...
..::AnDrEaS::.. - Nie 30 Gru, 2007
A ja mam wszędzie... Jeszcze nie jest taki gęsty jak "powinien"... W sumie to jak go nie miałem to bardzo chciałem, żeby w końcu się pojawił... A teraz to mi się golić nie chce...
Szymon7 - Nie 30 Gru, 2007
Zarost też mam nierównomierny Tylko pod nosem, brodai baki. Na policzkach coś się pojawia, a na szyi nic A tak przy okazji- zarost zaczął mi gestnieć odkąd zacząłem używać golarki elektrycznej.
|
|