Inne problemy - Wypadanie w³osów ³onowych.
lordyabol - Sro 23 Maj, 2007 Temat postu: Wypadanie w³osów ³onowych. Od paru miesiêcy obserwuje sta³e wypadanie w³osów ³onowych i brwi. Pomó¿cie co to mo¿e byæ? Wzwody wystepuj± i chêæ na seks równie¿ jednak bardzo mnie to niepokoi.
zola - Sro 23 Maj, 2007
lordyabol, Ja na twoim miejscu uda³ bym sie do lekarza, mi zawsze wypadanie w³osów kojarzy sie z jak±¶ powa¿n± chorob±
novy1 - Sro 23 Maj, 2007
A w³osy na g³owie nie? Zwykle gdy organizm jest wyniszczony i brakuje mu minera³ów malej± i s³abn± mieszki w³osowe, powoduj±c wypadanie w³osów. Potencja nie ma tu nic do rzeczy.
Pozdrawiam i polecam Skrzyp polny + sk³adniki mineralne z witaminami.
lordyabol - Sro 23 Maj, 2007
W³osy ³onowe s± wra¿liwe na hormony p³ciowe taki jak testosteron. Nie ³ysieje na g³owie i nie wypadaja mi w³osy pod pachami. W necie straszne rzeczy pisz± ¿e s± to objawy uszkodzenia przysadki lub j±der( niedobor testosteronu).
regy - Pi± 01 Cze, 2007
lordyabol napisa³/a: | W³osy ³onowe s± wra¿liwe na hormony p³ciowe taki jak testosteron. Nie ³ysieje na g³owie i nie wypadaja mi w³osy pod pachami. W necie straszne rzeczy pisz± ¿e s± to objawy uszkodzenia przysadki lub j±der( niedobor testosteronu). |
bardzo mo¿liwe ¿e masz problem z przysadk± mózgow± która odpowiada za produkcje testosteronu w organizmie.(bra³e¶ mo¿e jakie¶ sterydy ?? bo sterydy zazwyczaj blokuj± przysadkê muzgow± i musisz braæ tabletki na odblokowanie... )
ale mo¿liwe jest te¿ ¿e poprostu brakuje ci witamin w organizmie...
Pionasek - Pon 25 Cze, 2007
mi tez wypadaja to znaczym moge ja tak wyciagac ... ale to samo moze robic z brwiami:D wiec nie wiem co to mzoe byc
skywalker - Pon 25 Cze, 2007
"Stan w³osów odzwierciedla stan organizmu" - gdzie¶ to przeczyta³em i zapamiêta³em Mojej siostrze jak wypada³y w³osy na g³owie to kupi³a w aptece skrzyp i po 2 tygodniach wypadanie w³osów w du¿ej mierze sie zmniejszy³o... Nie wiem jak to jest z ³onowymi... poza tym mo¿esz zgoliæ i wypadanie nie bêdzie ju¿ problemem
|
|