Inne problemy - Wypadanie w這s闚 這nowych.

lordyabol - Sro 23 Maj, 2007
Temat postu: Wypadanie w這s闚 這nowych.
Od paru miesi璚y obserwuje sta貫 wypadanie w這s闚 這nowych i brwi. Pom騜cie co to mo瞠 by�? Wzwody wystepuj� i ch耩 na seks r闚nie� jednak bardzo mnie to niepokoi.
zola - Sro 23 Maj, 2007

lordyabol, Ja na twoim miejscu uda� bym sie do lekarza, mi zawsze wypadanie w這s闚 kojarzy sie z jak捷 powa積� chorob�
novy1 - Sro 23 Maj, 2007

A w這sy na g這wie nie? Zwykle gdy organizm jest wyniszczony i brakuje mu minera堯w malej� i s豉bn� mieszki w這sowe, powoduj帷 wypadanie w這s闚. Potencja nie ma tu nic do rzeczy.
Pozdrawiam i polecam Skrzyp polny + sk豉dniki mineralne z witaminami.

lordyabol - Sro 23 Maj, 2007

W這sy 這nowe s� wra磧iwe na hormony p販iowe taki jak testosteron. Nie 造sieje na g這wie i nie wypadaja mi w這sy pod pachami. W necie straszne rzeczy pisz� 瞠 s� to objawy uszkodzenia przysadki lub j康er( niedobor testosteronu).
regy - Pi� 01 Cze, 2007

lordyabol napisa�/a:
W這sy 這nowe s� wra磧iwe na hormony p販iowe taki jak testosteron. Nie 造sieje na g這wie i nie wypadaja mi w這sy pod pachami. W necie straszne rzeczy pisz� 瞠 s� to objawy uszkodzenia przysadki lub j康er( niedobor testosteronu).

bardzo mo磧iwe 瞠 masz problem z przysadk� m霩gow� kt鏎a odpowiada za produkcje testosteronu w organizmie.(bra貫� mo瞠 jakie� sterydy ?? bo sterydy zazwyczaj blokuj� przysadk� muzgow� i musisz bra� tabletki na odblokowanie... )
ale mo磧iwe jest te� 瞠 poprostu brakuje ci witamin w organizmie...

Pionasek - Pon 25 Cze, 2007

mi tez wypadaja to znaczym moge ja tak wyciagac ... ale to samo moze robic z brwiami:D wiec nie wiem co to mzoe byc
skywalker - Pon 25 Cze, 2007

"Stan w這s闚 odzwierciedla stan organizmu" - gdzie� to przeczyta貫m i zapami皻a貫m :P Mojej siostrze jak wypada造 w這sy na g這wie to kupi豉 w aptece skrzyp i po 2 tygodniach wypadanie w這s闚 w du瞠j mierze sie zmniejszy這... Nie wiem jak to jest z 這nowymi... poza tym mo瞠sz zgoli� i wypadanie nie b璠zie ju� problemem :)