Stulejka - Mam pytanie

coca - Wto 22 Maj, 2007
Temat postu: Mam pytanie
Mam pytanie .Gdy mój penis jest podczas spoczynku bez problemu moge sciagnac napletek , ale podczas wzwody gdy go sciagne to przy " główce " ze tak powiem boli mnie troche . To jest normalne ?? czy wymaga jakiegos leczenia ?? PROSZE NIECH KTOS MI ODPOWIE NA MOJE PYTANIE
paulinka - Wto 22 Maj, 2007

możliwe że stulejka popatrz na tematy dotyczace stulejki podobno nieraz można rozciagnać a jeżeli jest dosc mocna konieczny jest zabieg gdyż możesz pużniej miec problemy przy zbliżeniu
coca - Wto 22 Maj, 2007

znaczy sie lepiej jakbym zrobił zabieg chirurgiczny ?? aha i mam jeszcze jedno pytanko . mam małego penisa :oops: podczas spoczynku a widziałem po treningu pod prysznicem że moi kumple maja dosc duże członki i widziałem że żoładz wychodzi im z napletka . Czy jest to możliwe że członek mi jescze urosnie i poprostu rozepcha ten napletek i problem zniknie
dar862 - Wto 29 Maj, 2007

słuchaj to zależy ile masz lat!! jak jesteś młody powiedzmy tak 14-15 lat to może tak, ale koniec końcem musisz udać się do urologa i on to oceni czy przepisać maśc i bedziesz musiał powoli rozciagać skóre(trwa to długo i nie zawsze są efekty) czy konieczny jest zabieg!! generalnie im młodszy jesteś tym lepiej bo może obejść się bez zabiegu o ile szybko podrepczesz do urologa, który udzieli Ci fachowej rady!!!