Luźne dyskusje o męskich sprawach - Nowy dział tylko dla osób homoseksualnyc
zola - Pon 21 Maj, 2007 Temat postu: Nowy dział tylko dla osób homoseksualnyc Proponuję poprosić admina forum aby stworzył nowy dział dla osób homoseksualnych, ja jestem za
Vassil - Pon 21 Maj, 2007
A to nie będzie dyskryminacja? Co?
lubom - Pon 21 Maj, 2007
też jestem za, ale mam ale...
po co się odcinać od reszty
jak coś podpisuje się pod projektem I wszystko do naszego działu bedzie trzeba przenieść panowie
zola - Wto 22 Maj, 2007
Pomyślałem o tym żeby znowu nie wybuchały takie sensacje jak ostatnio z tym tematem co Bruno założył. Będziemy tu zamieszczać zdjęcia itp. a jeśli ktoś nie będzie chciał tego oglądać to niech po prostu nie wchodzi
przemaszks - Wto 22 Maj, 2007
wiesz co mysle ze to jest dobry pomysl bo ja np nie ze nie toleruje homoseksualizmu ale mam w tych sprawach dystans
to jest dobry pom,ysl:)
paulinka - Wto 22 Maj, 2007
ja nic nie mam do ludzi innych niż ja
osobny dział to dobry pomysł zresztą sama już o tym w innym temacie pisałam
BRUNO chyba nie był za ale i tak uważam że to zmniejszyłoby może jakies niepotrzebne głupie posty od osób wrogo nastawionych do homosexualistów
zola - Sro 23 Maj, 2007
Ludzie wpisywać się na listę kto jest za, JA będzie odpowiednia ilość osób to ja się zajmę stworzeniem nowego działu.
1.zola
2.lubom
3.przemaszks
4.paulinka
5.bad ziom
bad ziom - Sro 23 Maj, 2007
No to ja sie zglaszam, mi to nie przeszkadza
5. bad ziom
zola - Sro 23 Maj, 2007
No i tak trzymać
pablo115 - Sro 23 Maj, 2007
Uważam że to nie ma sensu i to jkest własnie pokazywanie ze homosexualist ato inny człowiek forum to forum. To forum ejst dla wszytkich i bez sensu jest rozgraniczanie go moze w ogóle niech się podzieli na les g... hetero i bóg wie jak. Nie można liczyć na tolerancje jak się samemu nie jest - ja bym sobie pomyślał ale homosy głupi są muszą mieć swoej forum zamiast zachowywać się jak ludzie. Zastanówcie się nad ty bo nie ma sensu odcinać się od społeczeństwa.
adadverts - Sro 23 Maj, 2007
Ja jestem zdania, że g... to też facet, więc czemu miałby nie mieć prawa pisać postów na forum o męskich sprawach.
Alex-sex - Czw 24 Maj, 2007
bd 6.
oscarito - Czw 24 Maj, 2007
a tak wogóle to co Wy wiecie o homo....ja jestem homo odkąd pamietam i wiem jak to funkcjonuje.....ale zawsze najwiecej maja o powiedzenia ci, ktorzy nie maja zielonego pojecia na dany temat.....
kocurek - Pią 25 Maj, 2007
| oscarito napisał/a: | | a tak wogóle to co Wy wiecie o homo....ja jestem homo odkąd pamietam i wiem jak to funkcjonuje.....ale zawsze najwiecej maja o powiedzenia ci, ktorzy nie maja zielonego pojecia na dany temat..... |
racja. w sumie jak to mówią, "dlaczego dzwon głośny, bo pusty" - to już wiadomo, kto najchętniej "wypowiada się" na temat gejów
pablo115 - Pią 25 Maj, 2007
Sorka ja też jestem HOMO i akurat mam do powiedzenia. Homo to też facet więc jedno forum starczy po jakiego grzyba się alienować?
|
|