Luźne dyskusje o męskich sprawach - Parady Równości...

tomek333 - Pią 18 Maj, 2007
Temat postu: Parady Równości...
Witam wszystkich nie było mnie tu od dawna ale nazbieralo sie wiele ciekawych tematów.Poza tematem chciałbym was prosić abyście sie nie wypoiwadali na tematy na ktore nie macie zielonego pojecia np o gejach tu mysle o uzytkowniku"malapalka"Wiecej tolerancji czlowieku wyobraz sobie jakby wszyscy byli homoseksualni a ty bys byl hetero jakbys sie czul??!!Zaznaczam ze nie ejstem gejem jestem osoba heteroseksualna.Ale wracajac do tematu.Mam pytanie do was uzytkownicy homoseksualni.Po co geje i lesbijki robia te parady rownosci?Zeby cos soba reprezentowac?Po co wam to?Ja przeciwko takim osobom nie mam nic przeciwko nic mi nigdy nie zrobili niech zyja a politycy niech sie zajma mordercami gwalicieclami i przestepcami chodzi mi tutaj o frajerow z LPR i mlodziezy wszechpolskiej.Wiec czas zaczac dyskusje :)
lubom - Pią 18 Maj, 2007

sam nie wiem, jestem gejem ale takie parady mnie nie kręcą :)

co innego Love Parade byłem raz w 2000 roku :)

tomek333 - Pią 18 Maj, 2007

Gdzieta love parade byla?:D 8)
Alex-sex - Pią 18 Maj, 2007

ja bylem na wakacjach w Berlinie w 2006 roku wlasnie gdy byla Love Parade ale nie mialem zamaiaru tam isc za duzo ludu xD i halasu a ja nie lubie czegos takiuego
Vassil - Pią 18 Maj, 2007

Ja osobiście jestem przeciw organizowaniu parad równości, gdyż uważam, że takie parady nie mają sensu. To tak jak ja bym paradował, że jestem hetero. Jaki w tym sens? :?:
Fantom17 - Sob 19 Maj, 2007

tyle ze parada rownosci ma na celu np. dopuszczenie zwiazkow homoseksualnych do slubu koscielnego wiec cos w tym jest...ale ogolnie tez jestem sceptycznie nastawiony do takich akcji.
cobi79 - Sob 19 Maj, 2007

Zapraszam do przeczytania doklandie o co chodiz w paradach równości:

http://paradarownosci.pl/...e=3&category=28

adadverts - Sob 19 Maj, 2007

Vassil napisał/a:
Ja osobiście jestem przeciw organizowaniu parad równości, gdyż uważam, że takie parady nie mają sensu. To tak jak ja bym paradował, że jestem hetero. Jaki w tym sens? :?:

A jaki ma sens "parada" górników czy też pielęgniarek pod sejmem? Albo pochód 1-majowy czy też procesja na Boże Ciało? Zastanów się, co piszesz :!:

lubom - Sob 19 Maj, 2007

Cytat:
Love Parade byłem raz w 2000 roku

No w Berlinie :) a gdzie :D :mrgreen:

cobi79 - Sob 19 Maj, 2007

ja byłem 2 rayz na loveparade w 2001 i 2002, ciekawie:P