Luźne dyskusje o męskich sprawach - Całowanie
penisinho - Pią 18 Maj, 2007 Temat postu: Całowanie mam wstdyliwąsprawe mam 15 lat (prosze nie mówice ze "co ja tu robie" ) i zarywam do pewnej laski któa po prostu jest moim ideałem wszystko w neij pasuje jak ulał i uroda i inteligencja i ma to coś problem jest jeden bardzo mi na niej zależy i czuje że zaniedługo moze dojsc o pocałunku (z językiem) miałem wczesniej kilka dziewczyn jednak zwiazki były krótkie i nie doszedlem do tego momentu jak pocałunek z językiem (Szczególnie że jestem jeszeczemłody) tylko po prostu nie chce zawieść dziewczyny bo ona mysli pewnie ze ja sie lizałem juz 500 razy a wstyd mi powiedziec ze jeszcze nie... wszyscy moi koledzy jużto robili poza tym ta laska zna wszystkich moich kumpli i sie boje ze info ze jestem ciotąbo sie nie umiem caowac moze sie rozejsc poza tym ona jest w tym doswiadczona bo siecalowała w h razy strasznie sie spinam ....poradźcie cośbłagam bo strasznie sie tym martwie ...
Fantom17 - Pią 18 Maj, 2007
byly tu juz chyba 2 takie tematy wiec poszukaj bo bez sensu zakladac 3 taki sam.
ankylosaurus - Pią 18 Maj, 2007 Temat postu: Re: Całowanie
| penisinho napisał/a: | mam wstdyliwąsprawe mam 15 lat (prosze nie mówice ze "co ja tu robie" ) i zarywam do pewnej laski któa po prostu jest moim ideałem wszystko w neij pasuje jak ulał i uroda i inteligencja i ma to coś problem jest jeden bardzo mi na niej zależy i czuje że zaniedługo moze dojsc o pocałunku (z językiem) miałem wczesniej kilka dziewczyn jednak zwiazki były krótkie i nie doszedlem do tego momentu jak pocałunek z językiem (Szczególnie że jestem jeszeczemłody) tylko po prostu nie chce zawieść dziewczyny bo ona mysli pewnie ze ja sie lizałem juz 500 razy a wstyd mi powiedziec ze jeszcze nie... wszyscy moi koledzy jużto robili poza tym ta laska zna wszystkich moich kumpli i sie boje ze info ze jestem ciotąbo sie nie umiem caowac moze sie rozejsc poza tym ona jest w tym doswiadczona bo siecalowała w h razy strasznie sie spinam ....poradźcie cośbłagam bo strasznie sie tym martwie ... |
Co Ty tu robisz?:D Eeee... nie ma na to żadnej recepty, robi się to po swojemu... ludzie się do siebie dopasowują i tyle. Mój kumpel całował się pierwszy raz z laską, która też już 100 x to robiła i jakoś nie narzeka. A jeżeli Ona zamierza Ci wyrabiać opinię ... wśród kolegów, to naprawdę - gratulacje ideału. xd 15 lat i takie obawy?
Nie wiem, może dlatego, że nie spotkałem się ze złą opinią laski na temat mojego całowania - wręcz przeciwnie - a wcale nie robiłem tego milion razy, sam mam 15,5 lat.
Jeżeli zbeszta Cię za brak umiejętności całowania, to radzę - oooodpuść sobie!
Alex-sex - Pią 18 Maj, 2007
roznie sie dziewczyny caluja wiekszosc moich kolezanek lubi jak to sie robi wolno i subtelnie moja byla akurat roznila sie od moich innych dziewczyn (byla szlona) lubila jak sie szybko rusza jezykiem i wogole....nie boj sie tej dziewczyny poprostu pokaz na co cie stac
Vassil - Pią 18 Maj, 2007
Całowanie przychodzi samo, nie trzeba się tego uczyć, bo to jest wrodzone
A jeśli nadal masz obawy to niech ona przejmnie inicjatywę
A i jeszcze jedno...wyrażaj się
paulinka - Pon 21 Maj, 2007
najlepiej całowało mi sie z chłopakiem który całował sie ze mną po raz 1 bo niektórzy przyzwyczaja sie do danego sposobu całowania i zawsze całują tak samo a ponieważ on nie miał określonego stylu całował tak jak ja chciałam zmieniał sie i wogule był super
a pozatym nie ma czegos takiego jak złe całowanie albo że ktoś nie umie sie całowac każdy lubi inaczej dlatego różnym ludziom odpowiadaja różne rzeczy
przemaszks - Wto 22 Maj, 2007
dobra rada probuj z innymi dziewczynmami albio jak masz kolezanki dobre to je o to popros:p
love508 - Pon 28 Maj, 2007
uwielbiam sie calowac
dar862 - Pon 28 Maj, 2007
ehh a mi tego ostatno strasznie brakuje!!
daniel - Pon 28 Maj, 2007
| Cytat: | ehh a mi tego ostatno strasznie brakuje!! |
hmmm.........
wiem coś o tym:-\
|
|