Luźne dyskusje o męskich sprawach - kissing
asdaman - Wto 15 Maj, 2007 Temat postu: kissing może i głupie pytanie ale mnie to ciekawi: czy podczas całowania sie z dziewczyna dochodzi u was do wzwodu?
Marcinek3 - Wto 15 Maj, 2007
zawsze i u kazdego, a u ciebie nie dochodzi?? Jak nie to chyba h jestes (bez obrazy ja zartuje z tym pedałem )
dar862 - Wto 15 Maj, 2007
na poczatku tak było, ale teraz to rutyna i jeśli tyklo się całujemy to raczej nie chyba, że dochodzą do tego pieszczoty no to zawsze
Fantom17 - Wto 15 Maj, 2007
Nawet jak byly to sporadyczne pocalunki z dziewczynami na dyskotekach to nie dochodzilo do wzwodu,wzwod podczas pocalunku byl jak mialem 15/16 lat teraz juz nie. Za to zawsze sterczy mi pała jak tancze z jakas laska i jestesmy w pozycji ze ona kreci mi tyłkiem koło jajek,wtedy zawsze mi staje i one na bank to czuja ale i tak kreca tym tyłkiem dalej
Dodam jeszcze ze najgorsze jest to ze wlasnie teraz 3 kolezanki z mojej bylej klasy(bo mature pisalem w tym roku,jedynie ustne zostaly juz) wysylaja mi rozne sygnaly w kontekscie seksualnym i ostatnio na dyskotece jak tanczylem z jedna z nich(bo mielismy takie pozegnanie klasowe) to bezposrednio zlapala mnie za pałke(ktora zreszta juz stała) i zaczela snuć rozne propozycje,jak dla mnie to byla zajebiscie podniecajaca sytuacja ale odmówilem z prostego powodu...mam dziewczyne i nie chce jej zdradzac.Ale i tak z ta kolezanka jeszcze dlugo tanczylem a ona jeszcze duzo razy operowala raczka przy moich jajkach.Jezeli kiedys wyniknie taka sytuacja ze nie bede ze swoja kobieta(co mam nadzieje nie nastapi) to odrazu sie zglaszam do niej:] To tak zupelnie off topic napisalem :]
Alex-sex - Wto 15 Maj, 2007
mi stawala jak bylem mlodszy a teraz to juz nie jedeynie jak moja laska kreci pupa i ociera sie o moje klejnoty
asdaman - Sro 16 Maj, 2007
no dokładnie o to mi chodziło z tym tańcem żeby nie było u mnie też baczność, chyba że tylko ot tak króciutko
paulinka - Sro 16 Maj, 2007
ja kiedys jak z kumpela szalałam to nie musiałysmy sie ocierac a i tak prawie wszystkim wokoło nas stały pały ale to było spoko wtedy byłysmy młode a po takim tancu wszyscy chetni żeby na bro albo drinka zaprosic:) -może troche mało kulturalne ale cuż tak miałam
ankylosaurus - Sro 16 Maj, 2007
| paulinka napisał/a: | | :) ale to było spoko wtedy byłysmy młode |
A teraz to jesteś stara?
paulinka - Czw 17 Maj, 2007
| ankylosaurus napisał/a: | A teraz to jesteś stara? |
teraz jestem bardziej dojrzała, dorosła -ale gdybym była wolna a kumpela chciałaby wrócić do dawnych chwil to pewnie bym jeszcze spróbowała ale czułabym sie nie swojo
heroes84 - Czw 17 Maj, 2007
ja to jak widze już moją dziewczyne to mi od razu staję, cały czas patrze na jej piękny tyłeczek i mam myśli kiedy odwiedze jej dziurkę
|
|