Krosty i plamki - Krosta na penisie!
GooGeto - Sob 12 Maj, 2007 Temat postu: Krosta na penisie! Witam , od pewnego czasu zauważyłem na swoim penisie niewielka krostę (w dotyku była ona twarda ale mała wiec sprawę olałem ) , ale dziś zobaczyłem jak się 4x powiększyła i przestraszyłem się. Czy wie ktoś co to jest? Jak coś mogę zrobić zdjęcie.
Miałem chyba nawet podobną krostę jak ta : http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2778
Lecz teraz moja jest o wiele większa
Może coś podobne do tych : http://img267.imageshack.us/my.php?image=htmb2.jpg
Ale na pewno nie jest ich aż tak dużo i jest trochę mniejsza .
lubom - Sob 12 Maj, 2007
z tego co wiem takie sprawy załatwia się u lekarza, hmm można to wydusić ? czy nie bardzo ? piecze jak coś przy tym robisz ? jak tak to idz na wszelki wypadek do lekarza nich sprawe zobaczy specjalista ale to nic poważnego każdy to znas ma ja też tylko ze mniejsze ktopki takie ...
na tym zdjęciu co podałeś to raczej do lekarza się udać koniecznie
GooGeto - Nie 13 Maj, 2007
Z tym linkiem to może przesadziłem , ale nie da się tego wydusić , nie piecze , nie swędzi itp . Po prostu krosta.
novy1 - Nie 13 Maj, 2007
W tym linku 1 był prostak. To nic groźnego. W 2 ropień bakteryjny, więc trzeba iść do lekarza, ale eśli nie swędzi, nie piecze i nie da się wycisnąć, to albo to prostak, albo rak penisa.
Pozdrawiam
GooGeto - Nie 13 Maj, 2007
Słuchaj mi sie wydaje że to prostak ale w moim wypadku on miał co bądź swoje rozmiary a teraz się powiększył więc raczej uważam że to nie jest rak penisa a mam jeszcze jedno pytanie , jeżeli byłby to rak to czy ta krosta powiększała by się ? Bo mam wrażenie ze sie zmniejsza
novy1 - Nie 13 Maj, 2007
Najprawdopodobniej to prostak. Czasem bywają one sporych rozmiarów. Zwiększają się i zmniejszają naprzemian. Rak penisa wygląda jak krosta, która się powoli rozrasta.
Pozdrawiam
GooGeto - Sob 19 Maj, 2007
Witam, to znowu ja. Wydaje mi się że ta krosta zaczyna się zmniejszać, ale za to staje się ona bardziej czerwona i jakby bardziej miękka (jakby ropa była w środku albo coś w tym stylu) daje zdjęcie, lecz nie jest ona naprawdę aż tak wielka jak sie wydaje bo zdjęcie robione jest z przybliżenia i z aparatu komórkowego więc nie jest też najlepszej jakości. A i jeszcze jedno jak ja tak "ściskam" to czuje jakby pod nią był taki malutki kamyczek ale nie jest on aż tak twardy jak prawdziwy.
forumowicz - Czw 04 Gru, 2008
GooGeto, i co to w koncu bylo na twym penisie???
|
|