Ćwiczenia - Efekty ćwiczeń powiekszających penisa, opóźniajacych wytrysk
Rojiblanco - Wto 08 Maj, 2007 Temat postu: Efekty ćwiczeń powiekszających penisa, opóźniajacych wytrysk Podawajcie przyrosty w cm po jakim czasie i przy jakich ćwiczeniach.
Oraz ćwiczenia opózniajace (kontrolujące) wytrysk, czy rzeczywiście te ćwiczenia działają.
garbacz_1 - Pią 11 Maj, 2007
Od mniej wiecej 2 tygodni pracuję nad moim przyrodzeniem, trenunę ściągając pierścień tak mniej wiecej przez minimum 15-20 minut dziennie, zawsze po gorącym prysznicu tak żeby był już rozgrzany.
Przyrost - równy 1 cm (z 13,5 do 14,5 )
i mi wystarczy, teraz już tylko bede sobie to trenował tak dla siebie żeby być zawsze w dobrej kondycji i zawsze gotowy.
Ćwiczenia na mięsień pc.
wynik - nie wiem czy coś się zmieniło szczerze powiem... ale nie bede przestawała ćwiczyć tego mięśnia...
[ Dodano: Pią 11 Maj, 2007 ]
acha jak kochasz sie z kobietą swoja i czujesz że zaraz dojdziesz to wyciągnij go, poczekaj chwilkę jak ciśnienie zleci to dawaj znowu, z niej ciśnienie nie spadnie a jak bedziesz jechał po takiej przerwie to ona jeszcze lepiej to odczuje....
pozdrawiam.
Masterslp - Wto 10 Lip, 2007
jak bedziesz dochodzić staraj sie napiac z wszelkich sil na poczatku moze to strasznie meczyc ale pozniej bez problemu dojdziesz nie dochodzac i bedziesz mogl dalej ja tak mam moge powstrzymac orgaz i sie nie sposcic albo powstrzymac orgazm i sie spuscic nie dochodzac do konca
colin - Wto 10 Lip, 2007
Masterslp napisał/a: | jak bedziesz dochodzić staraj sie napiac z wszelkich sil na poczatku moze to strasznie meczyc ale pozniej bez problemu dojdziesz nie dochodzac i bedziesz mogl dalej ja tak mam moge powstrzymac orgaz i sie nie sposcic albo powstrzymac orgazm i sie spuscic nie dochodzac do konca |
osiągnąłeś to ćwicząc mięsień pc?
sendor - Sob 14 Lip, 2007
2 miesiace cwiczen jelq -> + 0,7 cm w obwodzie, + 1,1 cm na dlugosc; takze jest niezle
smutek - Pon 16 Lip, 2007
ja powracam do cwiczen znowu prawdopodobnie, wiec zyczcie szczescia
juanes - Sob 22 Wrz, 2007
to może spowodować zator chyba, no jak dla mnie to drastyczne że ten płyn powstanie i zostanie w środku
axa - Pon 24 Wrz, 2007
juanes napisał/a: | to może spowodować zator chyba, no jak dla mnie to drastyczne że ten płyn powstanie i zostanie w środku | ale zatoru to nie spowoduje
Nox2 - Nie 14 Paź, 2007
Ja probowalem pompki toyjoy araz tabletej penisxxl i nic sie nie zmienilo. Nie wiem czy trzeba tego uzywac dluzej niz 3 miesiace (tabletek) czy jak?
|
|