Stulejka - stulejka a seks ;]
Garden_90 - Wto 08 Maj, 2007 Temat postu: stulejka a seks ;] witam wszystkich. Mam takie pytanie, mam stulejke chyba tą mocniejsza w spoczynku moge sciagną do polowy a w wzwodzie troche mniej. I takie pytanie do tych ktorzy maja podobnie i uprawiali sex. Czy to bardzo przeszkadza w seksie, jest jakis bol albo cos takiego ? I czy wogule mozna go wsadzic calego do pochwy ? z gory thx za odp. pozdro
Garden_90 - Wto 08 Maj, 2007
i jeszcze takie pytanie. czy ktos zna moze jakiegos urologa prywatnego w lomzy lub okolicach ?
Garden_90 - Sro 09 Maj, 2007
prosze o odp ;p
jednooko1983 - Wto 12 Cze, 2007
nazbieraj 400 - 500 zł i idź do urologa i po problemie... Chcesz żyć ze stulejką?? Gabinet to już sobie znajdziesz... wejdź na google czy jakąś książkę telefoniczną weź... Ze stuleją to d*** nie seks... Goń do urologa na zabieg, bo życie tracisz
stricker07 - Pon 17 Wrz, 2007
Mi jako tako stulejka nie przeszkadza podczas stosunku bez zabezpieczenia ale gdy juz dochodzi gumka to jest problem Poniewaz jak skora sie rusza to gumka sie zarazem zssuwa nie przylega dobrze a po za tym to raczej nie.
teaser - Pią 21 Wrz, 2007
Bylem w szpitalu na wedzidelku a obok mnie lezal koles w wieku 26 lat z wedzidelkiem i stulejka... zabieg jego trwal z 15 min i wyszedl tego samego dnia do domu... nie ma co sie bac, wiem z doswiadczenia ze takie cos nie boli nic nawet po operacji, jedynie trzeba pryskac malego aerozolem i mozna wszystko zalatwic bez wydawania pieniedzy... ja tak zrobilem z wedzidelkiem to lazenie po lekarzach az do operacji zajelo mi okolo 2 - 3 tyg.
|
|