Luźne dyskusje o męskich sprawach - Problem???
skywalker - Wto 01 Maj, 2007 Temat postu: Problem??? Mam pytanko...
Czy wy te tak macie że jak walicie na stojąco to trudno wam dojść? Mnie najlepiej jest walić na siedząco albo na leżąco wtedy nie ma problemu a jak wale na stojąco to prędzej mi ręka odpadnie niż sie spuszczę... A teraz to banalne pytanie... "Czy to jest normalne" ? Nigdy mi to jakoś nie przeszkadzało bo rzadko to robie na stojąco ale ostatnio zacząłem sie nad tym zastanawiać...
grzesiek_19 - Wto 01 Maj, 2007
mnie obojętnie bo dziewczyna moja się bawi moim,,,
Vassil - Wto 01 Maj, 2007
Mi to obojętne czy walę na siedząco czy na stojąco, bo dochodzę tak samo
Fantom17 - Sro 02 Maj, 2007
a ja mam jakos dziwnie bo na stojaco o wiele szybciej dochodze niz jakbym siedzial..hmmm
Strikerx - Pon 07 Maj, 2007 Temat postu: odp mi też obojętnie
Alex-sex - Pon 07 Maj, 2007
jak jak na stojaco to w pewnym momencie jak jest blisko wytrysku to uginaja mi sie nogi xD
DarkHeart - Pią 29 Cze, 2007
Ja też mam problem z dojściem na stojąca, w kucu też mi trudno choć łatwiej niż na stojące. 100% pewniak to siedząc lub leżąc. Podobnie mam podczas stosunku, pozycja od tyłu na stojąco prawie że uniemozliwia mi dojśc, z drugiej strony pozycja stojąca z partnerką na ścianie działa normalnie. Nie wiem na czym to polega, ale może ma to wpływ z ułożeniem nóg. Zauważyłem że im bardziej jestem 'rozkraczony' tym szybciej i łatwiej dochodzę. Poza tym wyjątkiem nie mam żadnych problemów z życiem seksualnym.
bigfruit - Pią 29 Cze, 2007
| Alex-sex napisał/a: | | uginaja mi sie nogi |
Też tak mam
m4g1k_ - Wto 03 Lip, 2007
z tym uginaniem nóg to fakt, ale to bardzo przyjemne
vic - Sro 04 Lip, 2007 Temat postu: Re: odp
| Strikerx napisał/a: | | mi też obojętnie |
|
|