Luźne dyskusje o męskich sprawach - Co w rodzinie...

marians - Sob 28 Kwi, 2007
Temat postu: Co w rodzinie...
hej taki temat mi na mysl przyszedl, a wynika z domowych obserwacji ;P. Chyba kazdemu sie tak kiedys zdazylo w zyciu, ze widzial genitalia swoichy bliskich (ojca, brata). A chodzi mi tutaj o to jak sie rozkladaja rozmiary facetow w waszych domostwach. Czy pokrewienstwo genetyczne sprawia, ze wszyscy macie jednakowe "wyposazenie"? Od siebie powiem tak, moja sytuacja nastepujaca : moj staruszek ma ok. 16-17cm dlugi (nie wiem jak w wzwodzie na 100%hehe ale tak penie wtedy bedzie mierzyl) i calkiem gruby, moj starszy brat ma chyba ze 20cm !!! zazdroszcze mu ogromnie bo sam mam mam calkiem malego i cienkiego penisa 13cm we wzwodzie :( . Wiec jak widac pokrewienstwo tutaj wcale nie rozklada sie na jednakowe dlugosci penisow w rodzinie (od najmniejszego do najwiekszego). A jak to jest u was???? Czy macie porownanie z najblizsza rodzinka? Czy wasze rozmiary sa porownywalne? Czy wrecz odwrotnie??
Fantom17 - Nie 29 Kwi, 2007

jedno pytanie mi sie nasuwa: jak ty niby sie dowiedziales rozmiarow penisa swojego ojca? bo brata to rozumiem ze sie poprostu spytales.
love508 - Nie 29 Kwi, 2007

no wlasnie, to jest test :

a) spytales ?
b) zmierzyles linijka jak tata spal ?
c) tak sobie pomyslales?
d) inne (jezeli jest opcja inne , prosze podac jakie)

marians - Nie 29 Kwi, 2007

LOOOOOOOOOL przeciez napisalem ok. 16-17cm , wiec tak sobie tylko szacuje mniej wiecej tyle moze mierzyc "na oko". :lol: tak na oko to wlasnie wyglada, a wracajac do pytania to moze odpowiedzcie jak to jest u was :x
Fantom17 - Nie 29 Kwi, 2007

marians pozwolisz ze dalej bede zadawal pytania :) .....tzn ze poprostu widziales penisa swojego taty w czasie wzwodu czy poprostu wnioskujesz po tym jak tata zalozmy chodzi w majtkach po domu...bo jezeli ta druga opcja to mozesz mylic sie troche.
arekarek - Nie 29 Kwi, 2007

Ja tam nie wiem jakiego moj ojciec ma
Vassil - Nie 29 Kwi, 2007

U mnie jest tak:
tata: około 15-16 cm (widziałem kiedyś jak mu stał penis pod prysznicem jak byliśmy na wakacjiach 3 lata temu)
brat młodszy (14 lat): ma 13 cm (sam mi powiedział, ale nie widziałem)
brat starszy (24 lata): ma 20 cm (wiem bo mi powiedział, a pozatym nieraz widziałem jak mu stał i był naprawdę duży)
ja: mam 18 cm (wiem, bo mierzyłem :P )

Nie jest chyba, aż tak trudno dowiedzieć się jak wyglądają penisy naszych bliskich... przynajmniej u mnie nie było problemów, choć wcale się o to nie starałem :)

A ja mam jeszcze takie pytanie: czy kształty penisów waszych bliskich są podobne do nwaszych? U mnie wszystkim penis stoi poziomo do podłogi czyli tak: - :mrgreen:
i wszystkim napletek schodzi z żołędzia podczas zwodu.

Ja też jestem ciekaw jak jest wśród waszych bliskich :mrgreen:

grzesiek_19 - Nie 29 Kwi, 2007

ja widziałem ja u taty stał i ma większego ode mnie tak na oko. zresztą gadalismy o tym i mi nawet pokazał sam
marians - Nie 29 Kwi, 2007

Fantom to juz spiesze z odpowiedzia :) wiec to jest tak, ze poprostu widzialem wiele razy jak ojciec wychodzil z pod prysznica i moglem sie ukradkiem przyjzec :P wiec o pomylce nie moze byc mowy tak jak bym to mial okreslic tylko po odcisku tegoz narzadu ;) na materiale od majtek hehe. Widzialem i okreslam to na ok 16 cm. Zatem w naszym domu prym wiedzie brat, potem staruszek a ja na szarym koncu niestety hehe. Zachecam do dalszych wypowiedzi na ten temat :)
skywalker - Wto 01 Maj, 2007

Brata niestety nie mam ale nieraz widziałem fiuta ojca jak wieczorem siada przed telewizorem w bokserkach i nawet nie wie kiedy mu wszystko wylatuje i nieraz widnieje przez długość danego filmu :lol: Nie wiem jaka długość ale co do grubości to jest imponująca... :)
grzesiek_19 - Wto 01 Maj, 2007

ja też widziałem fiuta starego ma większego od mojego!