Inne problemy - orgazm i ow³osienie
Go¶æ - Czw 26 Kwi, 2007 Temat postu: orgazm i ow³osienie co s±dzicie o mêskim ow³osieniu? mi zabardzo sie niepodoba ale czy jak zgole to niebedzie zbyt ...???? no i ten orgazm......... czemu meski orgazm trwa okolo 6/7 sekund? nieda sie go jakos przedluzyc?? macie jakies sposoby ??
adikmen - Czw 26 Kwi, 2007
Ow³osienie powinno byæ , przecie¿ to jest mêskie ale je¶li chodzi o ciebie to zgolenie wcale nie jest ... wielu mê¿czyzn sobie goli , orgazm jest krótki mo¿e poprostu przyroda tak chcia³a kto wie ??
paulinka - Pi± 27 Kwi, 2007
mi nieraz podobaja sie z w³oskiami nieraz bez zale¿y jak komu posuje ale nie chcialabym byc z facetem który goli sobie klatke moim zdaniem to dziwne i przesadne oczywiscie kwestia gustu wiem ¿e moja jedna kumpela rozsta³a sie z cvhlopakiem bo zacza depilowac sobie w³oski na klacie i nogi
budnis - Pi± 27 Kwi, 2007
Ja uwa¿am, ¿e u mê¿czyzn golenia nóg, r±k i tu³owia to lekka przesada. Ale pod pachami to nawet trzeba dla zachowania jakiej¶ wizualnej estetyki(np. na basenie) poza tym skoro tego wymagamy od kobiet, to te¿ sami powinni¶my dbaæ o wygl±d. Co do krocza to ju¿ jak tam kto chce, byle podoba³ siê sobie i partnerce i wcale nie jest to "..."
Go¶æ - Pi± 27 Kwi, 2007
[quote="budnis"]Ja uwa¿am, ¿e u mê¿czyzn golenia nóg, r±k i tu³owia to lekka przesada. Ale pod pachami to nawet trzeba dla zachowania jakiej¶ wizualnej estetyki(np. na basenie)
Co do krocza uwa¿am ¿e mo¿na nie koniecznie goliæ ale mieæ uporz±dkowane ,jest to chyba bardziej estetyczne ni¿ chaszcze jak na dziku chyba ¿e kto¶ ma ³adne kêdziorki.
|
|