Inne problemy - orgazm i ow這sienie
Go嗆 - Czw 26 Kwi, 2007 Temat postu: orgazm i ow這sienie co s康zicie o m瘰kim ow這sieniu? mi zabardzo sie niepodoba ale czy jak zgole to niebedzie zbyt ...???? no i ten orgazm......... czemu meski orgazm trwa okolo 6/7 sekund? nieda sie go jakos przedluzyc?? macie jakies sposoby ??
adikmen - Czw 26 Kwi, 2007
Ow這sienie powinno by� , przecie� to jest m瘰kie ale je郵i chodzi o ciebie to zgolenie wcale nie jest ... wielu m篹czyzn sobie goli , orgazm jest kr鏒ki mo瞠 poprostu przyroda tak chcia豉 kto wie ??
paulinka - Pi� 27 Kwi, 2007
mi nieraz podobaja sie z w這skiami nieraz bez zale篡 jak komu posuje ale nie chcialabym byc z facetem kt鏎y goli sobie klatke moim zdaniem to dziwne i przesadne oczywiscie kwestia gustu wiem 瞠 moja jedna kumpela rozsta豉 sie z cvhlopakiem bo zacza depilowac sobie w這ski na klacie i nogi
budnis - Pi� 27 Kwi, 2007
Ja uwa瘸m, 瞠 u m篹czyzn golenia n鏬, r彗 i tu這wia to lekka przesada. Ale pod pachami to nawet trzeba dla zachowania jakiej� wizualnej estetyki(np. na basenie) poza tym skoro tego wymagamy od kobiet, to te� sami powinni鄉y dba� o wygl康. Co do krocza to ju� jak tam kto chce, byle podoba� si� sobie i partnerce i wcale nie jest to "..."
Go嗆 - Pi� 27 Kwi, 2007
[quote="budnis"]Ja uwa瘸m, 瞠 u m篹czyzn golenia n鏬, r彗 i tu這wia to lekka przesada. Ale pod pachami to nawet trzeba dla zachowania jakiej� wizualnej estetyki(np. na basenie)
Co do krocza uwa瘸m 瞠 mo積a nie koniecznie goli� ale mie� uporz康kowane ,jest to chyba bardziej estetyczne ni� chaszcze jak na dziku chyba 瞠 kto� ma 豉dne k璠ziorki.
|
|