Krosty i plamki - Błagam o pomoc

qqqqq2 - Sro 25 Kwi, 2007
Temat postu: Błagam o pomoc
Mam taki problem na gorze żołędzia i na wewnętrznej stronie napletka mam pełno malutkich białych chrostków czy to jest syf ?? nie moge nawet sie dotknąć penisa (silny ból).Krepuje sie iść z tym do doktora troszkę. prosze was o pomoc
kjuik - Sro 25 Kwi, 2007

Idz do lekarza.Jest XXI wiek,nie ma sie czego wstydzic.
Pozdrawiam

novy1 - Czw 26 Kwi, 2007

Idź do dermatologa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam się nie wyleczysz a będzie jeszcze gorzej.
Dostaniesz antybiotyki najprawdopodobniej. My Ci recepty nie wypiszemy. Pozdr

qqqqq2 - Czw 26 Kwi, 2007

No to mam iść do dermatologa czy lekarza a pyzatym czy dermatolog zajmuje sie penisami xD? sorki może głupoty wypisuje ale na tych tematach to sie nie znam..
PunX - Czw 26 Kwi, 2007

od "Benów" jest urolog, mozesz ise zglosisc do niego ale on najprawdopodobnie skieruje cie do dermatologa (od drobnoustrojow etc.)
novy1 - Czw 26 Kwi, 2007

Z takimi rzeczami chodzi się do dermatologa a nie urologa :roll:
kjuik - Czw 26 Kwi, 2007

Lekarz-dermatolog.Do niego sie udaj.Zadnych stresow i nerwow to podstawa.Skora tez "zyje"i ma swoje odchyly.
m27 - Pią 27 Kwi, 2007
Temat postu: idz do dermatologa
idz do dermatologa.nie potrzebujesz żadnego skierowania.i nie przejmuj sie czy to kobita czy facet.oni juz tyle fiuciaków widzieli, że nie zrobisz na nich wrażeni, dla nich to rutyna.ja miałem watpliwości to poszedłem i spokój.
dla przedmówcy lekarz od penisa to urolog, ale problemami skórnymi i chorobami wenerycznymi to się dermatolog zajmuje

kjuik - Nie 29 Kwi, 2007

m27 powaznie?
m27 - Pon 30 Kwi, 2007

no tak jak najpowazniej.zrozum dla lekarza to rutyna.popatrzy , oceni, i powie w czym rzecz.