Luźne dyskusje o męskich sprawach - MASS XXL z treca
egis - Wto 24 Kwi, 2007 Temat postu: MASS XXL z treca uzywal ktos moze gainera MASS XXL treca bo zamierzam go sobie kupic i chcialbym wiedziec jakie sa efekty (i po jakim czasie) po nim oraz na ile wam wystarczyl
napiszcie tez o dziennych porcajch ktore jecie bo tam jest chyba duzy rozrzut pomiedzy 150-280 g
pozdrawiam
Fantom17 - Sro 25 Kwi, 2007
raczej nie znajdziesz tu wielu amatorow odzywek,poszukaj na jakims forum kulturystycznym(nie pamietam jzu adresu ale bylo takie forum gdzie byly wszytskie nowosci z komentarzami ludzi i z opisami)
malapalka - Pią 27 Kwi, 2007
mass xll to dobry gainer jak bedziesz cwiczyl i trzymal diete (jadl odpowiednia ilosc bialka weglowodanow i tluszczow) to bedziesz mial efekty
jarhead - Sob 28 Kwi, 2007
odpowiednie ilosci to twoim zdaniem ile moze podadsz jakies szczegoly??
malapalka - Sob 28 Kwi, 2007
no oblicza sie ile dziennie musisz zjesc tego bialka wegli i tluszczow taki program jest kiedys tym obliczalem... ale poprostu jedz ok 5-6 posilkow dziennie pol godziny przed snem bialko najlepiej twarozek. Poprostu duzo trzeba jesc no i cwiczyc to wiadomo mass xxl da fajne rezultaty
Gesman - Pon 30 Kwi, 2007
http://www.bcaa.pl/trec-mass-xxl-2000g-p-29.html <-------- tu masz ładnie opisane.
Efekty są, ale nie takie duże jak piszą. Zależy ile chcesz tego grać. Kilka kilo wskoczy raczej. Jak byś chciał łączyć z kreatyna to najlepiej jak by była z dodatkiem tauryny.
Brałem tego trochę, ale szybko przestałem bo ziłke zamknęli( przytyłem chyba 1kg)
malapalka - Wto 01 Maj, 2007
kazdy organizm jest inny jeden przytyje po tym 5 kg ( znam takie przypadki ) a drugi 1kg ale tak jak mowie jak nie bedzie jadl duzo i cwiczyl to nie bedzie efektow dieta to podstawa a do gainera mozesz kreatyne dac bedziesz mial lepsze efekty pozdro
Marpel4 - Nie 13 Maj, 2007
tu znajdziesz wszystko:
sklep: www.triceps.pl
forum: www.forum.triceps.pl
|
|