Stulejka - NADWRAZLIWOSC ZOLEDZIA -,-
MESSENGER - Pią 20 Kwi, 2007 Temat postu: NADWRAZLIWOSC ZOLEDZIA -,- No wiec tak mialem operacje stulejki jakies 4 lata temu... teraz mam 16 lat i na poczatku gdy dotykalem zoledzia po sciagnieciu napletka odczuwalem straszny bol... wiec przez nastepne 2 lata nie dotykalem go... jakis rok temu zauwazylem ze moge go dotykac... teraz ostatnio zaczalem smarowac go masciami i moge dotykac i masturbowac sie trzymajac ze zoledzia i nawet przejezdzajac rekoma nie odczuwam tego bolu... i mam pytanie czy ta wrazliwosc zoledzia znika wraz z wiekiem czy tez moze u ziomkow po operacji to sie tak powoli goii??
Ps... Prosze O Szybko Odpowiedz!
kmieciu - Sob 21 Kwi, 2007
ja mam podobny problem ... podczas masturbacji zauwazylem ze gdy zejdzie mi napletek to gdy dostane orgazmu jest problem zpowrotem napletka na swoje miejsce, czuje takie pieczenie i jak dotykam zoledzia to troche boli ... czy to normalne ze po dotknieciu zoledzia jest jakis bol, czy to oznacza ze podczas stosunku tez go bede odczuwal? I jak nisko powinien zejsc napletek? Czy to znaczy ze mam stulejke? Ale napletek schodzi, czy powinien schodzic szybciej i latwiej? Po zalozeniu bielizny, gdy zoladz jest odsloniety to odczuwam lekki bol, moze jest jakis zbyt wrazliwy, choc ostatnio zauwazylem ze mnie ..., czy da sie to jakos leczyc? Dziekuje bardzo za odpowiedz
kjuik - Czw 26 Kwi, 2007
Jest tak:
Zoledz przyzwyczaja sie jak jest dlugi czas odsloniety,i nie boli jak sie dotyka czy ociera o spodnie.Po orgazmie jest bardzo wrazliwy.To normalne nawet u tych z ciagle odslonietym napletem.
WojtekP - Nie 27 Maj, 2007
Raczej u ziomków po operacji . Miałem tak samo, tylko że ni mogłem dotyać żołędzia przez 3 lata. Ale teraz to spoko.
helikopteryes - Sro 04 Lip, 2007
Ja na przykład nie miałem operacji a mam podobny problem. Dotykanie żołędzia w zwodzie i po stosunku sprawia mi ból, podczas gdy słyszę, że powinno to sprawiać przyjemność. Zawsze się masturbowałem bez ściągniętego napletka. Czy to mozę być przyczyna czy też warto się skonsultować z lekarzem?
Poza tym w czasie wzwodu nie schodzi z żołędzia, albo bym musiał użyć sporo siły, ale nie chcę się uszkodzić. W zwisie schodzi normalnie.
Azunay - Czw 26 Lip, 2007
sory za offtop ale jaki lekarz sie zajmuje ogolnie sprawami penisa
krzychu123456 - Czw 13 Wrz, 2007
mi to na przykład nie bardzo chce zchodzić podczas zwodu w spoczynku normalnie:(
sslawek - Pon 15 Paź, 2007
Ja sie poddalem zabiegowi czesciowego usuniecia napletka, bo mi sie podczas wzwoduy nie zsuwal. zalowalem, bo czesciowo zaczela wystawac żołądź i ocieranie bylo nieprzyjemne. nadal jest nieprzyjemne, ale juz si eprzyzwyczailem.
ostatnio po stosunku pracie mnei boli. boli tak, ze bardzo czuje, ze je mam. a dawniej bywalo, ze moglem odbyc kilka stosunkow dziennie i nic nie czulem.
Ból, ktory sie pojawil bbardzo mi przeszkadza.
mozecie cos poradzic ?
mirek18 - Pią 28 Gru, 2007
no w spocyznku jakos shcodzi a w zwodzie ni hu hu .... a co do zaledzia to tez jest takowa nadwrazliwosc boli szczypie jak go dotykam : i wogule kicha .. trza do lekarza
|
|