Stulejka - Stulejka Cyz wedzidelko

Team - Czw 19 Kwi, 2007
Temat postu: Stulejka Cyz wedzidelko
Witam kochani pierwszy raz jestem tutaj ale ebde czesciej powiedzcie mi czy keidy majac penisa w zwodzie i kiedy napletek nie schodzi to wina samego napletka ??:> Ile trwa rozciagniecie za waskeigo napletka jesli w spoczynku napletek elegancko schodzi doradzcie mi to czy cwiczac na sucho codziennie i co 3 dzien w goracej wodzie zdaze to zrobic w miesiac mzoe 2? pomozcie !!!!!
vit - Czw 19 Kwi, 2007

wlasnie mam taki sam problem
nowik - Czw 19 Kwi, 2007

a gdzie to mozna chirurgicznie zalatwic w warszawie?
bo nie chce mi sie czekac paru miesiecy.

ile taki zabieg rozszerzania stulejki (nie calkowitej) moze trwac/kosztowac? gdzie to mozna zalatwic i do jakiego lekarza sie zglaszac? macie moze jakis poleconych specjalistow?

harold mckee - Czw 19 Kwi, 2007

jezeli chodzi o lekarza, to pewnie tak czy tak poczatkowo lekarz pierwszego kontaktu, pozniej skierowanie do chirurga, i tam dalsze narady...

jezeli chodzi o wiecej... hmmmm szczerze ci powiem ja tez mam leczona stuleje taka metoda :P znaczy rozciaganie jej .. w wodze cieplej i zimnej ... z tym ze nie potrafie powiedziec teraz ile to trwalo... ale kojarzy mi sie to z dlugim okresem czasu .. napewno ponad 2 miech

nowik - Czw 19 Kwi, 2007

i wszystko ok?
a widziales sie z jakims lekarzem, czy samemmu to sobie wymysliles i uporczywie trenowales?

kjuik - Czw 26 Kwi, 2007

Urolog oceni czy to sie da leczyc samemu czy trzeba robic zabieg.