Krosty i plamki - Czerwone plamki na prąciu

masame60 - Nie 15 Kwi, 2007
Temat postu: Czerwone plamki na prąciu
Witam

Moj pierwszy post :P

Otoz od paru tygodniu mialem taka czerowna plamke na skórce prącia (na zew, nie gdzies na zoledzie). Wyglada to tak jak plamka koloru czerownego na ktorej powierzchni jest taki cienki nablonek jakby sucha skorka, cos jak ranka (ale nie ma krwki czy cokolwiek, po prostu odroznia sie od calej reszty). Myslalem ze moze sie zadrapalem czy cos ale to nie schodzi a co gorsza teraz obok pojawila sie nowa tylko mniejsza ale wyglada identycznie. Moge dostarczyc fotki, poki co pisze kontrolnie co to.

ps Na poczatku myslalem ze to moze jakis grzyb to smarowalem jakis czas clotrimazolem ale nic to nie dalo.

kjuik - Czw 26 Kwi, 2007

Wrzucaj foty jak aktualne.
masame60 - Nie 29 Kwi, 2007

Ok wrzucam, acha i dodam jeszcze ze dzis zauwazylem ze mam cos identycznego na mosznie, fotki nie robilem bo wyglada identycznie jak pozniej.

A ponizej cos dodatkowego, byc moze powiazane z powyzszym, wyskoczylo mi to w pachwinie. Takie plamki ciemne.

Pomocy :(

novy1 - Nie 29 Kwi, 2007

Bo to infekcja bakteryjna nie grzybicza. Będzie potrzebny antybiotyk w kremie, bądź kapsułce. Musisz iść do dermatologa aby Ci przepisał, bo antybiotyki są na recepte.
Pozdr.

masame60 - Sro 02 Maj, 2007

Mozesz podac jaki to antybiotyk konkretnie? Moge dostac bez recepty od znajomego, to bym sobie zalatwil.

W ogole ktos jeszcze moze potwierdzic ? Wiem ze z obrazka na 100% potw. moze byc ciezko ale po prostu u mnie zapisanie sie do dermatologa to oznacza czekanie w kolejce 6 miesiecy tyle zapisow...

xon - Czw 03 Maj, 2007

Sprawa pilna - idz prywatnie.
visioo - Pią 11 Maj, 2007

Mi to wygląda na łuszczyce...a tak wogole to Witam Moj pierwszy post:)