Luźne dyskusje o męskich sprawach - żołądź
Strikerx - Czw 12 Kwi, 2007 Temat postu: żołądź czy to że żołądź jest pomarszczony to jest normalne?kiedyś był tu taki temat ale jedni mówili tak inni inaczej jak jest naprawdę?
zola - Czw 12 Kwi, 2007
Nie dochodzisz do pełnego podniecenia.
Vassil - Czw 12 Kwi, 2007
Ja tam, aż tak na medycynie się nie znam, więc powiem jak to jest w mojim przysadku. Mój żołądz jest zawsze pomarszczony (lekko ) po masturbacji/stosunk itp. Robi się wtedy też mniejszy. A normalnie to jest duży, gładki i lśniący. Według mnie jak ci stoi penis, a żołądz jest pomarszczony (przed masturbacją/stosunkiem) to chyba coś jest nie tak, ale na 100% nie wiem.
Strikerx - Czw 12 Kwi, 2007 Temat postu: odp no jak stoi to nie ale normalnie jest pomarszczony tak ma być?ktoś kiedyś napisał że to nie jest normalne...
Fantom17 - Czw 12 Kwi, 2007
strikerx to zupelnie normalne,nie martw sie bo nie po co stwarzac sobie problemu jezeli go nie ma
kocurek - Pią 13 Kwi, 2007
strikerx naturalne jest, że w stanie erekcji masz gładkiego i większego żołędzia. natomiast w stanie spoczynku jest on mniejszy i jak to nazwałeś - pomarszczony. z pewnością dobrze wiesz, że podczas erekcji napływa krew do penisa, zwiększając tym samym ciała jamiste. gdyby twój żołądź był w stanie spoczynku gładki to już by sie nie powiększył, a nawet mogłoby to wtedy dość znacznie boleć. mówiąc krótko w trakcie wzwodu musi się mieć co rozciągnąć a to nie jest lajkra
ps. wszystko jest ok i jak najbardziej naturalne nie martw się
|
|