Luźne dyskusje o męskich sprawach - golenie...
Strikerx - Sro 11 Kwi, 2007 Temat postu: golenie... ostatnio poszedłem za waszymi radami no i załatwiłem go...ogoliłem na 0 :d no i ogólnie jest ok nawet mi się podoba tylko swędzi mocno i narobiło mi sie troche tych czerwonych chrostek i tu pytanie czym je szybko i skutecznie usunąć?
Alex-sex - Sro 11 Kwi, 2007
z tuych chrostek zaczna wyrastac wlosy ja tak mailem xD poczekaj narazie smaruj jakims kremem a na przyszlosc uwazaj jak sie golisz to trzeba delikatnie ja tak mialem za 1. razem a teraz to juz wiem jak to zrobic by nie bylo chrostek
Strikerx - Sro 11 Kwi, 2007 Temat postu: odp jak?ja też 1 raz dopiero:)
[ Dodano: Czw 12 Kwi, 2007 ]
martwi mnie to ...:( te chrostki wyglądają jak pryszcze z każdej wychodzi takie małe białe co robić?
luter - Czw 12 Kwi, 2007
to pewnie dlatego, ze pierwszy raz sobie goliłeś i moze skóra nie jest przyzwyczajona. Należy się czymś posmarowac i powinno byc dobrze. Ja gole sie regularnie i nie mam takich problemów. Uzywam do tego maszynki mach3 i jest ok.
kocurek - Pią 13 Kwi, 2007
jedno jest pewne. nie róbcie tego tak jak ten gościu: http://www.popsex.pl/381/depilacja/
luter - Pon 16 Kwi, 2007
rozwiązania radykalne nie zawsze są dobre!
scimitar - Pon 16 Kwi, 2007
Do golenia miejsc intymnych polecam krem vit... Żadnych krost , żądnych zaczerwień ,żadnego swędzenia a skóra gładka
paulinka - Wto 17 Kwi, 2007
ja vita odradzam
nie dosc że usuną tylko połowę włosków to dostalam strasznych krostek pieczacych i swedzących oraz zaczerwienienie
polecam maszynke elektryczną
jarhead - Wto 17 Kwi, 2007
nom ale po maszynce odrasaja wloski juz nastepnego dnia, wszelkie kremy itp. nie depiluja dokladnie i tez podrazniaja...... w takim razie czym sie depilowac zeby miec naprawde trwale gladka, nie podrazniona skore ???????
paulinka - Wto 17 Kwi, 2007
zawsze można wydepilowac -depilatorem lub woskiem
boli strasznie ja dostalam depilator za 300zł z mrożacą koncówka jakis rok temu i nie moge używac bo boli strasznie a włoski mam bardzo mocne aż mi krew niekiedy z mieszka wypływa
po depilacji beda podrażnieniaj akies 2 dni ale podobno miesiac czasu jest bez włosków
kocurek - Wto 17 Kwi, 2007
jeju, ile moze kosztować laserowe usuwanie włosków? ale takie na stałe już
Strikerx - Sro 18 Kwi, 2007 Temat postu: odp a jak komuś zapragnir się znów "męskość"??
kocurek - Sro 18 Kwi, 2007
"męskości" -> a od kiedy włosy to cecha męskości?
harold mckee - Sro 18 Kwi, 2007
wszystko jest względne, dla jednych bojne owlosienie to symbol meskosci, dla innych rozbudowana sylwetka, a jeszcze dla innych kazda inna opcja pasująca mu do gustu a jak powszechnie wiadomo o gustach sie nie dyskutuje wiec ... yyy no to chyba na tyle
Bruno Pelletier - Sob 21 Kwi, 2007
kocurek, między innymi dlatego, że kobiety mają mniej owłosienia....
kocurek - Sob 21 Kwi, 2007
| Bruno Pelletier napisał/a: | | kocurek, między innymi dlatego, że kobiety mają mniej owłosienia.... |
ok bruno, ale są również faceci, którzy naturalnie mają go mało jak i również kobiety które mają ciut więcej. chodzi mi o to, że jak ktoś chce mieć to niech ma a jak nie to niech zgoli. to jest prywatna sprawa, nieprawdaż?
Strikerx - Sob 21 Kwi, 2007 Temat postu: odp i znów granda :D
Georgx4 - Sob 21 Kwi, 2007
kocurek, zgadzam sie z toba jesli komus sie podobna to niech goli a jesli ktos chce miec wloski to niech je zostawie... mi osobiscie wygodniej jest bez owlosieania ale nie zawsze mam becina golenie wie wloski rosna.
paulinka - Pon 23 Kwi, 2007
ktos pytał o ceny laserowego usuwania włosków
http://www.laser-studio.pl/cennik/
pablo115 - Czw 26 Kwi, 2007
Ja gole jajka i brzuch i klate na zero i pachy i jak jets ciepło jak teraz to naprwdę mega ulga .....
kocurek - Czw 26 Kwi, 2007
fakt, naprawdę duża ulga.
|
|