Luźne dyskusje o męskich sprawach - Wasz atrybut!

Vassil - Sro 11 Kwi, 2007
Temat postu: Wasz atrybut!
Siema!
Jaki jest wasz atrybut, czyli czym możecie się pochwalić. Wiem, że to co nosimy w gacia integruje się w jedną całość, ale co jest w tym dla was najmocniejszą stroną. Chodzi ogólnie o wygląd (kształt, wielkość itp.) Napiszcie też uzasadnienie dlaczego!
Moim atrybutem jest żołądz. Podczas zwodu jest strasznie duży. Jest dwa razy większy od reszty mojego kutasa. Jest czerwony i ma zgrabne kształty. Napletek podczas zwodu zsówa się z kutasa w 100%.
ZAPRASZAM DO ANKIETY!

Alex-sex - Sro 11 Kwi, 2007

moje posladki :P wszystkie dziewczyny i nie tylko one mowia ze mam sexi pupe sam ja lubie taka fajna jedrana mam xD
Strikerx - Sro 11 Kwi, 2007
Temat postu: odp
ankieta tyczy sie tylko pena?
zola - Sro 11 Kwi, 2007

Mim największym atrybutem jest chyba charakter, dziewczyny zawsze mówią ze ze mną da się normalnie pogadać na wszystkie tematy nie tak jak z innymi facetami w moim wieku :D
Gość - Sro 11 Kwi, 2007

Moja dziewczyna bardzo chwali moje pośladki, wprost je uwielbia, cały czas mnie łapie za tyłeczek.
Fantom17 - Czw 12 Kwi, 2007

jezeli chodzi o charakter to chyba poczucie chumoru i to ze ze man nie siedzisz w ciszy bo caly czas cos gadam(nawet glupoty jezeli trzeba),ogolnie mam gadane :]

A z wygladu to nie mam pojecia.

Alex-sex - Czw 12 Kwi, 2007

ja tez mam gadane wymyslam milion zartow na minute xD a jak zaczne mowic to szybko nie koncze :p
Vassil - Czw 12 Kwi, 2007

Generalnie chodziło mi o atrybut w obrębie "narządów rozrodczych" - no ale spoko :D
Chodzi mi o porównanie, bo taki temat utworzyłem też na forach innych państw, a jakich dowiecie się, powiedzmy za miesiąc razem z wynikami z tamtych krajów.

arminek - Czw 12 Kwi, 2007

hmmmmmm
miom atrybutem jest charakter i gadane też mam nieźle
umiem sie zachować w kazdej sytuacji
dużo zartujae
dbam o swoje(skutecznie usadzam cwaniaków dosadnymi komentarzami)
heheh
to cały ja :D
to nie o penisie ale cóż nie można sie nim w kółko chwalić :wink:

Strikerx - Czw 12 Kwi, 2007
Temat postu: odp
charakter...dziewczyna mówi że potrafie naprwde szczerze i gorąco kochać :)
paulinka - Czw 12 Kwi, 2007

nie wiem wreszcie czy to ma byc o penisie czy ogulnie...
jesli chodzi o mnie wiekszosc facetów mówi że jestem z kosmosu bo to nie możliwe że istnieje oczywiscie mam wady ale ogólnie łacze to co faceci lubia najbardziej :P
uwielbiam ogladac mecze zarówno w telewizji jak i na żywo (szczególnie-noga siatka tenis)
przy rodzince jestem grzeczna dziewczynka a w łóżku diablica chodz nieraz też słodziutki aniołek
uwielbiam sie smiac i robie to prawie bez przewy dużo muwie mi sie wydaje że to wada ale chlopcom sie podoba :P
mimo tego że lubie zaszalec na imprezkach i wypic oraz nie mam problemu z klimatyzacja w dowolnym towarzystwie(chodz nie lubie narkomanii) to ucze sie dobrze i nikt nie wie jak to możliwe ja sama też sie nieraz zastanawiam :P
i podobno jestem śliczna mi sie wydaje że troche za gruba i mam za mały biust ale ogółnie nie narzekam :P
to tyle..

Georgx4 - Czw 12 Kwi, 2007

mi dziewczyny mowia ze mam "boskie oczy" jak dla mnie sa normalne hehe i ze jestem "pocieszny" i mam fajny charakter :)
kocurek - Pią 13 Kwi, 2007

mi zwłaszcza dziewczyny mówią, że jestem dziwny ale to jest we mnie fajne. po prostu nie jestem schematyczny i awangarda jest mi bliska. a z facetami też mam niezły kontakt, pomimo, że nie lubię tego co teoretycznie większość facetów kręci [piłka nożna, samochody...]
harold mckee - Nie 15 Kwi, 2007

hehe :D jak dla mnie to tu troszke próznościa ten temat podjechal :P no ale ok ..
(bez urazy oczywiscie)

zaznaczylem wzwod, dlatego bo jest wtedy dosc dlugi, gruby i twardy.

Vassil - Pon 23 Kwi, 2007

No co jest? Czekam na wasze wpisy, a tu nic. Nie macie swojego "atrybutu" czy co...???
ankylosaurus - Nie 13 Maj, 2007

Niektórym dziewczynom podoba się, że jestem blady. :roll: i mam ostre rysy twarzy.
Ale jeśli chodzi o narządy, to myślę, że jąderka :D Aż mnie urolog pochwalił. 8)