Luźne dyskusje o męskich sprawach - Wasz atrybut!
Vassil - Sro 11 Kwi, 2007 Temat postu: Wasz atrybut! Siema!
Jaki jest wasz atrybut, czyli czym możecie się pochwalić. Wiem, że to co nosimy w gacia integruje się w jedną całość, ale co jest w tym dla was najmocniejszą stroną. Chodzi ogólnie o wygląd (kształt, wielkość itp.) Napiszcie też uzasadnienie dlaczego!
Moim atrybutem jest żołądz. Podczas zwodu jest strasznie duży. Jest dwa razy większy od reszty mojego kutasa. Jest czerwony i ma zgrabne kształty. Napletek podczas zwodu zsówa się z kutasa w 100%.
ZAPRASZAM DO ANKIETY!
Alex-sex - Sro 11 Kwi, 2007
moje posladki wszystkie dziewczyny i nie tylko one mowia ze mam sexi pupe sam ja lubie taka fajna jedrana mam xD
Strikerx - Sro 11 Kwi, 2007 Temat postu: odp ankieta tyczy sie tylko pena?
zola - Sro 11 Kwi, 2007
Mim największym atrybutem jest chyba charakter, dziewczyny zawsze mówią ze ze mną da się normalnie pogadać na wszystkie tematy nie tak jak z innymi facetami w moim wieku
Gość - Sro 11 Kwi, 2007
Moja dziewczyna bardzo chwali moje pośladki, wprost je uwielbia, cały czas mnie łapie za tyłeczek.
Fantom17 - Czw 12 Kwi, 2007
jezeli chodzi o charakter to chyba poczucie chumoru i to ze ze man nie siedzisz w ciszy bo caly czas cos gadam(nawet glupoty jezeli trzeba),ogolnie mam gadane :]
A z wygladu to nie mam pojecia.
Alex-sex - Czw 12 Kwi, 2007
ja tez mam gadane wymyslam milion zartow na minute xD a jak zaczne mowic to szybko nie koncze :p
Vassil - Czw 12 Kwi, 2007
Generalnie chodziło mi o atrybut w obrębie "narządów rozrodczych" - no ale spoko
Chodzi mi o porównanie, bo taki temat utworzyłem też na forach innych państw, a jakich dowiecie się, powiedzmy za miesiąc razem z wynikami z tamtych krajów.
arminek - Czw 12 Kwi, 2007
hmmmmmm
miom atrybutem jest charakter i gadane też mam nieźle
umiem sie zachować w kazdej sytuacji
dużo zartujae
dbam o swoje(skutecznie usadzam cwaniaków dosadnymi komentarzami)
heheh
to cały ja
to nie o penisie ale cóż nie można sie nim w kółko chwalić
Strikerx - Czw 12 Kwi, 2007 Temat postu: odp charakter...dziewczyna mówi że potrafie naprwde szczerze i gorąco kochać
paulinka - Czw 12 Kwi, 2007
nie wiem wreszcie czy to ma byc o penisie czy ogulnie...
jesli chodzi o mnie wiekszosc facetów mówi że jestem z kosmosu bo to nie możliwe że istnieje oczywiscie mam wady ale ogólnie łacze to co faceci lubia najbardziej
uwielbiam ogladac mecze zarówno w telewizji jak i na żywo (szczególnie-noga siatka tenis)
przy rodzince jestem grzeczna dziewczynka a w łóżku diablica chodz nieraz też słodziutki aniołek
uwielbiam sie smiac i robie to prawie bez przewy dużo muwie mi sie wydaje że to wada ale chlopcom sie podoba
mimo tego że lubie zaszalec na imprezkach i wypic oraz nie mam problemu z klimatyzacja w dowolnym towarzystwie(chodz nie lubie narkomanii) to ucze sie dobrze i nikt nie wie jak to możliwe ja sama też sie nieraz zastanawiam
i podobno jestem śliczna mi sie wydaje że troche za gruba i mam za mały biust ale ogółnie nie narzekam
to tyle..
Georgx4 - Czw 12 Kwi, 2007
mi dziewczyny mowia ze mam "boskie oczy" jak dla mnie sa normalne hehe i ze jestem "pocieszny" i mam fajny charakter
kocurek - Pią 13 Kwi, 2007
mi zwłaszcza dziewczyny mówią, że jestem dziwny ale to jest we mnie fajne. po prostu nie jestem schematyczny i awangarda jest mi bliska. a z facetami też mam niezły kontakt, pomimo, że nie lubię tego co teoretycznie większość facetów kręci [piłka nożna, samochody...]
harold mckee - Nie 15 Kwi, 2007
hehe jak dla mnie to tu troszke próznościa ten temat podjechal no ale ok ..
(bez urazy oczywiscie)
zaznaczylem wzwod, dlatego bo jest wtedy dosc dlugi, gruby i twardy.
Vassil - Pon 23 Kwi, 2007
No co jest? Czekam na wasze wpisy, a tu nic. Nie macie swojego "atrybutu" czy co...???
ankylosaurus - Nie 13 Maj, 2007
Niektórym dziewczynom podoba się, że jestem blady. i mam ostre rysy twarzy.
Ale jeśli chodzi o narządy, to myślę, że jąderka Aż mnie urolog pochwalił.
|
|