Luźne dyskusje o męskich sprawach - ehh dziewczyny x D:))

chlopak_dojrzewa - Nie 08 Kwi, 2007
Temat postu: ehh dziewczyny x D:))
ehhh mam problem... xD nie moge znalesc dziewczyny..... macie jakies rady .... dzie znalesc co powiedziec.... prosze o pomoc i z gory thx
caras - Nie 08 Kwi, 2007

nie szukaj dziewczyny na sile ..poczekaj az sama przyjdzie :)
paulinka - Nie 08 Kwi, 2007

zgadzam sie
love508 - Nie 08 Kwi, 2007

caras napisał/a:
nie szukaj dziewczyny na sile ..poczekaj az sama przyjdzie :)

dokladnie tak

Gość - Nie 08 Kwi, 2007

Oczywiście zgadzam sie z przedmówcami, ale uwazam że na somo szczęscie nie wolno tylko czekać. Troszeczke temu szczęściu trzeba pomóc. Nierobienie nic nie pomoze znalezc swojej drugiej połówki.
pozdro

love508 - Nie 08 Kwi, 2007

heroes84 napisał/a:
Oczywiście zgadzam sie z przedmówcami, ale uwazam że na somo szczęscie nie wolno tylko czekać. Troszeczke temu szczęściu trzeba pomóc. Nierobienie nic nie pomoze znalezc swojej drugiej połówki.
pozdro

moze opowiesz nam jak ty pomagasz swojemu szczesciu ?

luter - Wto 10 Kwi, 2007

W tym zakresie trzeba sobie samemu wypracowac metode. Nie da sie tak jak przepis na placek. Szczesciu rzeczywiscie trzeba pomoc, czyli pojawiac sie w towarzystwie dziewczyn, ajak ciesie ktoras spodoba to zaprosic ja gdzies i jej o tym powiedziec. Dziewczyny lubia troche romantyzmu. Nie mozesz czekac, ze ktoras sama do ciebie podejdzie, chociaz to tez jest mozliwe. najlepiej brac sprawy w swoje rece.
Gość - Sro 11 Kwi, 2007

Ostatnio zacząłem interesować się technikami uwodzenia, choć nie są mi potrzebne bo jestem w szczęśliwym związku. Te kursy uczą np specyficznych odzywek, i powiem szczerze, że skutkują. Czasami jak się otworzy rozmowę jakimś nieprzeciętnym zdaniem, to ma to o wiele większe szanse powodzenia, niż zdanie typu jak masz na imię , lub czy pójdziesz ze mną na kawę.

PS. zawsze można zacząć, "czy masz ochotę na bzykanko" i myślę ze znajdzie się ktoś kto powie TAK :P , ale do tego czasu można już mieć oczy po podbijane.

ankylosaurus - Nie 13 Maj, 2007

PRZEDE WSZYSTKIM FLIRT xD To w moim wypadku zawsze skutkuje.
Musisz być komunikatywny i otwarty i nie siedzieć w domu i czekać. Jasne, dziewczyna zawsze przyjdzie, ale Ty musisz sam sobie pomóc. :wink:

Marcinek3 - Nie 13 Maj, 2007

Trzeba czekac az sama przyjdzie, ale dbaj o siebie i o wygląd nawet o budowe ciała i charakter wtedy ją przyciągnie :D ... Zdradzę ze dziewczyny czasem lubie lekko umiesnionego po siłowni, ładnego, opaloneg, spokojnego i opiekunczego
Alex-sex - Pon 14 Maj, 2007

no chociaz trzeba tropche pomoc xD np wyjsc mu na przeciw i troche poszperac ale nie okazywac az tak jakiegos uczucia do dziewczyny
Barret - Pon 14 Maj, 2007

Marcinek3 napisał/a:
Trzeba czekac az sama przyjdzie, ale dbaj o siebie i o wygląd nawet o budowe ciała i charakter wtedy ją przyciągnie :D ... Zdradzę ze dziewczyny czasem lubie lekko umiesnionego po siłowni, ładnego, opaloneg, spokojnego i opiekunczego

Dobrze, że dodałeś słowo "czasem", bo np moja siostra (23 lata) twierdzi, że nie cierpi wymuskanych ciał prosto ze studia fitness.