Luźne dyskusje o męskich sprawach - problem.....
Gość - Sob 07 Kwi, 2007 Temat postu: problem..... mam pytanie???? odnosnie nadwrazliwosci żołedzia....jest mozliwosc tego leczenia? lub sa jakies metody na to???? z góry dzieki za kazda madra odpowiedz:-)
Vassil - Sob 07 Kwi, 2007
Zależy o jaką nadwrażliwość ci chodzi. Jeśli poprostu podczas dotykania boli lub penis ci staje to noś go w majtkach ze ściągniętym napletkiem, przyzwyczajaj go po trochu.
Gość - Nie 08 Kwi, 2007
znaczy jak???????/
Alex-sex - Nie 08 Kwi, 2007
no ze ściagasz napletek z penisa i ubierasz majtki, ale tak by żoładz byla odslonieta
love508 - Nie 08 Kwi, 2007
ja tez tak mam bo mam satulejke i niemoge odwarzyc sie na zabieg bo sie boje
Gość - Pon 09 Kwi, 2007
a jak bedzie bolało?????
Vassil - Pon 09 Kwi, 2007
Dlatego musisz go przyzwyczajać, zacznij go nosić w majtkach z żołędziem na "wierzchu" najpierw przez kilka minut i póżniej coraz dłużej. Jeśli nie pomoże idź do lekarza.
Alex-sex - Pon 09 Kwi, 2007
nom ja pamietam jak mialem cos podobnego i nie ubralem bielizny tylko same jeansy i jak żąledz ocierala sie o spodnie myslalem ze nie wytzrymama xD a teraz to looz
luter - Wto 10 Kwi, 2007
nie mialem takiego problemu, wiec nie wiele moge poradzic - najlepiej zwrocic sie o fachowa porade do lekarza
Alex-sex - Wto 10 Kwi, 2007
rob co chcesz
Gość - Sro 11 Kwi, 2007
Też myślę, że nic by się nie stało gdybyś poszedł do lekarza. Z drugiej strony jak bedziesz starszy to nadwrażliwość żołędzi minie.
|
|