Luźne dyskusje o męskich sprawach - kreatyna,a ...

tomaszek111 - Sro 04 Kwi, 2007
Temat postu: kreatyna,a ...
witam.mam takie pytanko do męskiej części forum,czy ktoś z was brał kreatynei czy wpłynęło to jakoś na jego życie seksualne?tzn. chodzi mi o to czy nie stalo sie nic złego z waszą sprawnością seksualną?prosze o odpowiedź.(chcę zacząć brać a nie wiem czy mogę)pewnie powiecie że pomyliłem to forum z jakimś z siłownią,ale to pytanie przecież też dotyczy penisa:P.pozdrawiam
Strikerx - Sro 04 Kwi, 2007
Temat postu: odp
Ja brałem ale taką słabiutką raz. Skończyłem brać i wszystko jest ok pen jak stoi tak stoi:d
tomaszek111 - Sro 04 Kwi, 2007

strikers a czy ta kreatyna to coś wogóle daje??
luter - Sro 11 Kwi, 2007

kreatyna nie ma zadnego wplywu na sex
Georgx4 - Sro 11 Kwi, 2007

jesli kupisz dobra kreatyne najlepiej z dekstroza i tauryna to bedziesz widzial efekty ale rzecz jasna musisz rzetelnie cwiczyc a nie sie obijac wtedy sam sie zdziwisz ze taka kreatynka tyle moze zdzialac :) i nie boja sie Twoj sprzet po niej bedzie nadal zwarty i gotowy na igraszki
Strikerx - Czw 12 Kwi, 2007
Tak, jak Ci napisał powyżej jeśli kupisz dobrą kreatynę i będziesz solidnie regularnie ją brał i tak samo ćwiczył to szybko przybędziesz na masie i siła idzie szybciej. Zależy też oczywiście na co ćwiczysz. Kreatyna nie działa ujemnie na penisa bynajmniej mój jest w 100% sprawny :)
zola - Czw 12 Kwi, 2007

J mam w klasie takiego j.. osiłka ciągle pakuje wpier... jakieś świństwa i jak dziś byliśmy na basenie cała klasą w ramach wf a jest nas 32 chłopaków w klasie, dosłownie wszystkim stały penisy na baczność, a jemu nie to zaczęliśmy sie z niego nabijać ze ciągle pakuje i już mu nie taje. Ale nie wiem czy to prawda ze jak ktoś pakuje, bierze rożne specyki to mu nie staje??
Strikerx - Czw 12 Kwi, 2007
brał stery proste...po sterach może nie stawać ale nie po kreatynie
Georgx4 - Czw 12 Kwi, 2007

kreatyna w 100% nie wplywa negatywnie na organizm poniewaz on sam ja produkuje tyle ze w znikomych ilosciach. Rzecz jasna ze jak ktos je tego kilogramami to nie zdrowo ale tak samo jest z innymi rzeczami :)
zola - Czw 12 Kwi, 2007

Ale jak on wygląda, wszędzie taki przy pakowany a penis taki tyci :D
Gość - Czw 19 Kwi, 2007

kreatyna w 100% nie działa ubocznie na nasz organizm. niezależnie w jakiej porcji ją sporzywamy
Gesman - Pon 30 Kwi, 2007

Strikerx
Z tego co ja wiem to kreatyna nie jest na masę, ani na siłę tylko na wytrzymałość.
Georgx4
Zgadzam się z tobą najlepsza kreatyna jest z tauryna i dextrosą.

Brałem to i naprawde działa brałem taką;
http://www.bcaa.pl/megabo...atis-p-517.html