Luźne dyskusje o męskich sprawach - Jak szybko
Gesman - Wto 03 Kwi, 2007 Temat postu: Jak szybko Mam pytanko jak szybko rozciąga się pochwa np:ja bym się zabawiam z laska przez rok 8 razy w miesiącu to o ile by się mogła rozciągnąć (od ilu do ilu). Dziękuje za odpowiedz z góry .
ame - Wto 03 Kwi, 2007
25 cm Pochwa jest elastyczna i takie "zabawy" to nie mają ogromnego wpływu. Co innego poród ale poród to nie zabawa...........
paulinka - Wto 03 Kwi, 2007 Temat postu: Re: Jak szybko
| Gesman napisał/a: | Mam pytanko jak szybko rozciąga się pochwa np:ja bym się zabawiam z laska przez rok 8 razy w miesiącu to o ile by się mogła rozciągnąć (od ilu do ilu). Dziękuje za odpowiedz z góry . |
mam wrażenie że ty chyba cos dziwnie myslisz....
pochwa nie robi sie coraz szersza ciagle przecież wtedy nasze mamy już nie muwiac o babciach miały by ogromne szpary...a np prostytutki miały by tak duże że po co chodzic do nich można skorzystac z rynny....
ogulnie pochwa raczej jakby dopasowuje sie do wielkosci członka ja przynajmniej mam takie wrażenie....
Gesman - Wto 03 Kwi, 2007
Może i dziwnie (taki już jestem ) Gdzieś czytałem, że sie rozciąga.Chodziło mi o rozciąganie wzdłuż(na długość).Powiedzieć także można że sie pogłębia(czy coś takiego).
Powracając do pytania to szybko to sie dzieje czy nie?
Mam nadziej, że coś wyjaśniłem tobie Paulinko (bez urazy) co do mojego pytania.
Wiem oczywiście, że rozciąga sie tylko do danego momentu (czy jakoś tak).
paulinka - Sro 04 Kwi, 2007
JAK KOBIETA SIE PODNIECI DOBRZE POMACHASZ JEZYKIEM PALUSZKIEM I FAJKA TO NP. KILKA MINUT ALE PO STOSUNKU WRACA DO SWOICH PIERWOTYNYCH ROZMIARÓW chodz nadal nie jestem pewna czy dobrze Cie zrozumilam...
Strikerx - Sro 04 Kwi, 2007 Temat postu: odp
| paulinka napisał/a: | | JAK KOBIETA SIE PODNIECI DOBRZE POMACHASZ JEZYKIEM PALUSZKIEM I FAJKA TO NP. KILKA MINUT ALE PO STOSUNKU WRACA DO SWOICH PIERWOTYNYCH ROZMIARÓW chodz nadal nie jestem pewna czy dobrze Cie zrozumilam... |
popieram gdzieś wyczytałem że normalnie ma ze 7 cm ale w chwili podniety wydłuża sie o jeszcze raz tyle...
[ Dodano: Sro 04 Kwi, 2007 ]
oczywiście potem wraca do normalnego stanu...chyba że po ciąży...to już gorzej...
Gesman - Czw 05 Kwi, 2007
Dziękuje gdzieś to czytałem ale co prawda źle zrozumiałem, ale dzięki wam zrozumiałem(poprawnie).
Myślę, że możemy uznać temat za zamknięty.
Szacunek dla was
|
|