Krosty i plamki - czerwone plamy
dashey - Pon 02 Kwi, 2007 Temat postu: czerwone plamy witam
od jakiegos czasu mialem bardzo sucha skore na penisie. Zdazalo sie ze skora troche sie luszczyla (schodzil naskorek) w takiej sytuacji krem nivea raz na jakis czas pomagal.
Ostatnio jednak zaczela sie odrobine luszczyc zostawiajac pod soba czerwone plamy. Posmarowalem kremem, ale o ogolnie niezabardzo pomoglo, bo niestety ale ilosc plamek wzrosla. To troche wygladalo tak jakby naskorek w jedym miejscu zaczol odchodzic, moze nawet w postaci malenkiego wyprysku zostawiajac po sobie czerwona plamke. Ani mnie to nie boli, ani nie piecze, ani nie swedzi... Plamki sa jak i na zoledziu tak na napletku od wewnetrznej strony. przyznam ze sie troche przerazilem - napewno ide w nadchodzacym tyg. do lekarza, natomiast mimo wszystko postanowilem napiszac na forum - moze ktos ma jakis pomysl.
Dd 2 dni uzywam zelu do higieny intymnej (dziala przeciw zapalnie, neutralne PH itd.. wczesniej uzywalem dobrego mydla i nigdy nie bylo zadnych problemow) i napewno kondycja skory idzie ku lepszemu - czuje to, ale plamki niezabardzo sprawiaja wrarzenia jakby sie goily, znikaly. Krawedzie plamek sa ostre, po prostu odszla pierwsza warstwa naskorka zostawiajac pod soba czerwona plamke.
nic - zobacze jutro i umuwie sie do specjalisy, w kzdym razie i tak prosze o opinie.
pozdrowienia
dashey
giorgio22 - Pią 20 Kwi, 2007
dashey, i jak byłeś z tym u lekarza??? ja mam podobny problem możesz mi pomóc!
co to może być? tak samo łuszczy mi się skórka na napletku tak jak tobie jeżeli będziesz mógł mi powiedzieć co to jest to bardzo bym był tobie wdzięczny!
|
|