Inne problemy - UPRAWIANIE SEXU !!!! POMOCY
bizon1213 - Sro 21 Mar, 2007 Temat postu: UPRAWIANIE SEXU !!!! POMOCY siemanko. mam cholerny problem. mam dziewczyną i jak do tej pory wszystko było ok. niedawno chcieliśmy uprawiać sex i nie wyszło. nie mogłem włożyć penisa do jej pochwy. był zbyt giętki. jak ma przyjść co do czego to mam wrażenie jakbym on opadał. nie wiem co to jest. może powinienem iść z tym do lekarza, co??
proszę pomóżczcie
calcium - Sro 21 Mar, 2007
MAM TEN SAM PROBLEM !!!!!!!!!!
budnis - Sob 24 Mar, 2007
może za dużo myślisz o tym że ci opadnia i nie koncentrujesz się na partnerce. Spróbuj nie planować momentu kiedy ma dojść do penetracji, niech to wyjdzie samo z siebie.
Gość - Pon 02 Kwi, 2007
też tak miałem przez pół roku ne kochaliśmy się z moją dziewczyną a teraz nie może się odemnie odgonić
Strikerx - Pon 02 Kwi, 2007 Temat postu: odp za bardzo sie stresujecie...wyluzujcie i bedzie ok może lamka wina przed zabawą?no i niech wam dziewczyna troche porobi to będzie git
Bernipl - Sob 07 Kwi, 2007
Tez tak mialem kiedys. Po prostu potrzebujesz gry wstepnej Niech ci zrobi loda, albo ''pobawi'' sie raczka tam na dole, mi od razu pomoglo hehe
patelacha - Nie 08 Kwi, 2007
Strzel jej patelachę - powinno pomóc.
mickey - Wto 10 Kwi, 2007
Panowie, więcej finezji!!!
JAk już przedmówcy powiedzieli gra wstępna, odpowiednie przygotowanie partnerki....
I więcej odprężenia i luzu!!
|
|