Luźne dyskusje o męskich sprawach - Masaż erotyczny :)

lord00 - Pon 19 Mar, 2007
Temat postu: Masaż erotyczny :)
We wszystkich tematach na tym forum, jest mowa tylko o czlonkach, chcialbym rozwinąć debatęna temat masażu erotycznego. Słyszalem ze to jest wprost nieyobrażalna sprawa. Kiedys przeczytalem na necie, ze takim masażem można bardzo pobudzic partnerkę, a nawet doprowadzić ja do szczytowania. :D . Ma może któryś z was jakieś doświadczenie i czy macie moze jakies e-booki na ten temat ??
budnis - Pon 19 Mar, 2007

o takim e-bookiem to i ja bym był zainteresowany

A co do miejsc wrażliwych to moja partnerka lubi jak ją delikatnie głaszcze po plcach wokól kręgosłupa i na zgięciach kolan

paulinka - Wto 20 Mar, 2007

masazyk super sprawa-najlepiej na 3 rece :P

lubie calego ciałka ale uwielbiam pupci piersi i stup a pleców jak mnie bola:P

chlopcy których znalam lubili byc drapani po pleckach i jak sie biustem jeżdzilo po ciele oraz masarz ramion- ich pieknych miesni:P bica i trica :P

fajnie jest to robic przy pomocy olejków eterycznych albo takich specjalnych pobudzajacych :P :P:P
milo też jest z olifka dla dzieci :D

lord00 - Wto 20 Mar, 2007

hehe lajcik, to jest super sprawa :D , ostatnio wlasnie chcem sie zapisac na kurs masazu. A mozna masaz dolaczyc do gry wstepnej ??
Strikerx - Sro 21 Mar, 2007
Temat postu: odp
lord00 napisał/a:
hehe lajcik, to jest super sprawa :D , ostatnio wlasnie chcem sie zapisac na kurs masazu. A mozna masaz dolaczyc do gry wstepnej ??

Taki masaż sam w sobie będzie już grą wstępną.