Propozycje i sugestie - załączniki w wiadomościach prywatnych
paulinka - Wto 13 Mar, 2007 Temat postu: załączniki w wiadomościach prywatnych o ile to możliwe symaptycznie by było gdyby w wiadomościach prywatnych można by było wysyłac obrazki
Georgx4 - Wto 13 Mar, 2007
podpisuje sie pod ta propozycja
macieks - Wto 13 Mar, 2007
Przecież można... Uploadować na www.imageshack.us i przesłać w linku. Wstawianie normalnie obrazków może nieźle obciążyć serwer, zwłaszcza, że jest tu naprawdę sporo userów.
Georgx4 - Wto 13 Mar, 2007
niewątpliwie obciąży to server ale będzie wygodniej nie będzie trzeba wstawiać zdjęć na inne strony.
zola - Pon 09 Kwi, 2007
Powinno być cos takiego jak na innych forach jest.
paulinka - Wto 24 Kwi, 2007
prosze wiecej osób o wsparcie!!!!!!!!
skywalker - Sro 02 Maj, 2007
Jestem za rękami nogami i czymkolwiek jeszcze mam
budnis - Pią 04 Maj, 2007
jak kobieta prosi o wsparcie no to jak jak inaczej zareagować
Chcemy wysyłać obrazki na PW !!!
paulinka - Pią 04 Maj, 2007
KOCHANY MODERATORZE UPRZEJMIE PROSZĘ :):)
nieraz mam ochotę pokazać komuś fotki ale na forum to mi trochę głupio i boje sie że ktoś mnie pozna a w wiadomości prywatnej mogę wysłać osobom które udzielają sie chociaż trochę na forum z wypowiedzi wiadomo że są pełnoletnie i sama pokarzą mi swoje :P:P
Gość - Pią 04 Maj, 2007
Ok droga Paulinko , popracuje nad tym dzis lub jutro pod warunkiem ze sam dostane takie zdjecia
Gość - Pią 04 Maj, 2007
Jak macie problem moge wam podac email bezposredni i mozecie wysylac mi kazda wiadomosc z prosba lub skarge.
paulinka - Sob 05 Maj, 2007
to super bardzo sie cieszę i oczywiście odwdzięczę
[ Dodano: Czw 10 Maj, 2007 ]
i bardzo dziękuje za spełnienie mojej prośby :):)
obecnie nie działa mi kamerka i nie mam jak porobić fotem ale postaram sie kożystac z tego co jest dane :):)
jeszcze raz dzięki naprawdę sie cieszę :):)
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
tomas13 - Sro 26 Mar, 2008
A nie można się wymienić zwykłymi adresami e-mail na PW? Po co angażować w to całą administrację? Żeby pooglądać swoje krocza? Nie przesadzacie z tym wygodnictwem?
paulinka - Czw 27 Mar, 2008
to już od dawna jest
a poza tym to nie był duży problem a chcą udoskonalać strunkę warto jest wprowadzać zmiany
|
|