| 

| Stulejka - Mam Poważny problem FOTO

kolega1988 - Nie 04 Mar, 2007
 Temat postu: Mam Poważny problem FOTO
 Wiec... Niewiem dokladnie co to moze byc... Prosze Was o jakies informacje... i do jakiego lekarza sie mam kierowac..
  POMOCY!! Z góry dzieki. Pak - Pon 05 Mar, 2007

Ja tam sie do konca nie znam ale hen hen w tyl jak bylem jeszcze "maly" mialem cos podbnego... Ale przy masturbacji jednego dnia przesadzilem i musialem cos nadwyrezyc czy cos takiego i po bolesnych 2 dniach 3 dnia zauwazylem ze juz nie boli i penis wyglada normalnie
  Ale nie wiem czy to ten sam przypadek i moze lepiej zglos sie do lekarza rodzinnego. adadverts - Sro 07 Mar, 2007

Wygląda na krótkie wędzidełko.
 epsknaps - Nie 11 Mar, 2007

no...mam pytanie....jezeli mam cos podobnego.....i tez sie sciaga w dół......ale mnie nie boli......no chyba ze na chama.....

moze byc to niebezpieczne podczas stosunku??
 Noil - Nie 11 Mar, 2007

W czasie stosunku wędzidełko może się zerwać, skóra tam jest bardzo wrażliwa i delikatna. Zabliźnianie się rany, może powodować skracanie się wędzidełka. Taka dolegliwość zwykle jest leczona chirurgicznie.
 epsknaps - Nie 11 Mar, 2007

to co na zabieg :/ :/.......a wlasnie wedzidelko ..nie rozciaga sie??
 Noil - Nie 11 Mar, 2007

Każda część ciała ma ograniczony zakres rozciągalności. Ja już z wędzidełkiem problemu nie mam
  ciach-ciach, 4 tygodnie gojenia i mam spokój. usg10 - Czw 15 Mar, 2007

gosciu wszystko jest ok  jest przepracowany , rób to delikatniej.Wędzidełko i napletek jest ok

|  |