Inne problemy - Jądro problem

bene - Nie 04 Mar, 2007
Temat postu: Jądro problem
Witam !

Od 2 dni boli mnie lewe jadro i jeszcze w miejscu tak 10cm nad nim(tak z 10cm pod pempkiem troche z lewej strony). Lewe jadro jakby troche uroslo i jak je dotkne to boli... Co to jest co robic ?

zola - Nie 04 Mar, 2007

Iść do lekarza!!!!
aartii - Nie 04 Mar, 2007

Wygląda na stan zapalny. Z jądrem nie ma żartów, jeśli ból jest samoczynny i mocny, idź jeszcze dzisiaj na izbę przyjęć, w ostateczności jutro do przychodni.
obywatel2 - Nie 04 Mar, 2007

i co się okazało z twoim jądrem, co to był za ból???coś poważnego czy stan zapalny? jesli tak to dostałeś jakieś leki?
bene - Nie 04 Mar, 2007

Bol juz prawie calkowicie minal... NIe wiem dlaczego ? "Zwalilem konia" bo myslalem ze moze jest za duzo spermy w jadrze. Troche sie zmniejszylo ale bol dalej byl. Potem po kilku godzinach przechodzil i teraz juz mneij boli, prawie wcale.

a kogośmoże bolało jądro, znaczy jakby taki ból promieniujący w jądrze? i wiecie co tomoze byc?ktos miał coś podobnego?
Gość - Nie 04 Mar, 2007

Ten ból był spowodowany podnieceniem i należało konia zwalić już na początku ,anie czekać dwa dni ,a później trwający jeszcz przaz kilka godzin to normalka.

jestescie tego pewni? a kogoś boli może jądro? był u lekarza moze z tym i co wam doradził, stwierdził, polecił? jestem ciekaw? pozdr