Luźne dyskusje o męskich sprawach - JĄDRA

penisinho - Sro 28 Lut, 2007
Temat postu: JĄDRA
mam problem mianowicie martiwe sie że zmiażdze albo mam zmiazdzone jądra :( strasznie sie tym przejmuje i cały czas mysle o tym ze np. jak siadam zeby se nie usiasc na jadrach i ich nie zmiadzyc i cały czas macam je czy jeszcze są a potem mnie bolą :( czy mozna sobie samemu zmiazdzyc jajka :?: prosze pomózcie bo sie zamartwie :(
Fantom17 - Sro 28 Lut, 2007

hyhyyhy masz az tak dluga moszne ze mozesz na niej usiasc? jezeli tak to i tak nie masz sie czym martwic poprostu uwazaj i pamietaj o jajkach ale nie popadaj w zadna fobie

chcialbym miec taki problem jak ty :]

snapee - Sro 28 Lut, 2007

ja tak samo ;p
aartii - Sro 28 Lut, 2007
Temat postu: Re: JĄDRA
penisinho napisał/a:
czy mozna sobie samemu zmiazdzyc jajka?

Oczywiście że można, choć zapewne wymagałoby to dużego wysiłku.

penisinho - Czw 08 Mar, 2007

a jesli ktos zmiazdzy sobie jadra albo cos mu zmiazdzy to mozan dalej zyc i uprawiac sex czy nie jak to jest ?
adadverts - Czw 08 Mar, 2007

Pewnie - bez jąder można żyć. Po prostu będziesz bezpłodny. No i nie wyłysiejesz nigdy ani nie będziesz mieć raka prostaty. A z przyczyn estetycznych mozna sobie wstawić sztuczne jądra :wink:
Juur - Pią 09 Mar, 2007

Chłopie nie masz co sie obawiac ze siadziesz sobie na jajkach zeby siasc sobie na jajkach musiałbys miec jakas przepuchline zeby były duzych rozmiarow i dopiero mogłbys sie martwic ze na nich siadziesz I najwazniejsze nie mysl o tym ze na nich siadzisz nie mysl w ogole o tym tylko poprostu siadaj nie ma o co sie bac
penisinho - Sob 24 Mar, 2007

kurde troche mi przeszło i znowu mam jakąś obsesje :/ całyczas se macam jadrea i sprawdzam czy są... a jak siadam gdzies to se wsadzam reke do gaci i przytrzymuje je zey przypadkiem nie siasc :/ kurrczeee.... co zrobić ?
pomózcie ..

Toris - Sob 24 Mar, 2007

skąd w ogóle ta fobia?
aartii - Sob 24 Mar, 2007

Założywszy, że Twoje posty nie są prowokacją, radziłbym konsultację u psychoanalityka, bo te fobie wydają się nieco niepokojące. Najpierw czytam o tym zmiażdżeniu jąder, potem o wypaleniu oka papierosem i... wybacz, ale to wygląda, jakbyś sobie robił z nas jaja. Co nie zmienia faktu, że z niecierpliwością czekam, aż przedstawisz na forum kolejną swoją fobię.