Inne problemy - PYTANIA, PYTANIA, PYTANIA
cobi79 - Sob 03 Mar, 2007
uważam ze jak napletek ci sie zsuwa i odkrywa żałądź to ejst OK, nie musi sie zsuwać tak przy wzwodize aby całkowicie znikał jak an foto nr 1
ważne aby sie zsuwał jedni maja tak ze im cały napletyek ginie przy wzwodize inni majan na wzwodize tak ze moga go całego zsunac i całego zasunac, wazne aby nie było stulejki i sadzę osobiście ze nie musisz sie marwtic.
Noil - Sob 03 Mar, 2007
Veldir... piszesz tak, jak byś miał na myśli główkę penisa, gdy mówisz o naplecie, podczas gdy napletek jest fałdem skórnym, który osłania żołądź penisa, czy wyżej wymienioną główkę. Normalnym jest, że napletek zakrywa całą żołądź, w końcu po to on tam jest, żeby chronić przed podrażnieniem to niezwykle czułe miejsce. Moim skromnym zdaniem pozycje 7 i 8 są dosyć typowymi dla człowieka. Wcześniejsze są albo spowodowane innym typem rozwoju narządów, lub po prostu obrzezaniem. Zapytaj Żydów jak oni mogą żyć z żołędzią na wierzchu. Mogą i ja im się nie dziwię, można się do tego przyzwyczaić. Sam jakiś czas temu zacząłem ściągać napletek poza żołądź i tak spędzam cały dzień chodząc po mieście. To połączenie o którym wspomniałeś to wędzidełko i to także jest normalne. Ludzie... przez ileś tysięcy lat ludzie uprawiali seks i jakoś dawali sobie z tym radę. O ile nie masz stulejki, zbyt krótkiego wędzidełka, spodziectwa, wierzchniactwa, itp. miłość fizyczna nie powinna sprawiać problemów.
tomaszboks - Czw 15 Mar, 2007
witam wszystkich jestem na tym forum poraz pierwszy.i mam maly problem...penis podczas stosunku stoi caly czas idealnie lecz gdy dziewczyna sie nim zaczyna bawic to opada...mam 18 lat i nie wiem co mam z tym zrobic?jak temu zaradzic?prosze o odpowiedz na gg lub meila.pozdrawiam
bad ziom - Pią 16 Mar, 2007
mysle ze to wina stresu - boisz sie czy dziewczyna nie pomysli ze jest maly, lub boisz sie ze zle zareaguje na twoj wytrysk - moja rada, to rozluznij sie i nie stresuj sie jezeli ufasz dziewczynie to bedzie OK
doni - Nie 18 Mar, 2007
Ano dobrze prawi bad ziom musisz byc bardziej pewny siebie, Twoj maly przyjaciel szybko wyczuje jesli bedziesz pelen obaw i naprawde niepotrzebnie bedziesz sie stresowal, przez co i on sie gorzej czuje i zamyka sie w sobie musisz byc wyluzowany i nie zastanawiac sie nad tym co Twoja partnerka sobie teraz mysli albo cos w tym stylu tylko... postarac sie zeby i Jej bylo przyjemnie heh
Powodzenia.
|
|