Stulejka - Za krótkie wędzidełko?

thr - Sro 21 Lut, 2007
Temat postu: Za krótkie wędzidełko?
Witam forumowiczów :) Mam problem, a mianowicie myślę, że mam za krótkie wędzidełko. Podczas wzwodu, nie możliwe jest ściągnięcie skóry z napleta, gdyż objawia się to silnym bólem z tyłu penisa (mogę zaledwie odkryć 1/5 napletka). W "stanie spoczynku", mogę oczywiście zdjąć całą skórę, jednak penis przekrzywia się przy tym strasznie do tyłu :? Wędzidełko staje się przy tym żółte. Czy są jakieś domowe ćwiczenia na jego wydłużenie?
Ronlado - Czw 22 Lut, 2007

Nie ma zadnych cwiczen na wydluzenie wedzidelka. Mozesz ewentualnie je sobie zerwac jak bedziesz sie kochal - ale nie radze. Tylko urolog i zabieg Cie ratuje.
thr - Czw 22 Lut, 2007

Cytat:
Mozesz ewentualnie je sobie zerwac jak bedziesz sie kochal - ale nie radze

Dlaczego? Czym to grozi?

Cytat:
Tylko urolog i zabieg Cie ratuje.

Czy taki zabieg jest drogi, czy poprostu z NFZ'etu pieniążki lecą? Na czym polega zabieg? Przecinają tylko wędzidełko, tak?

Ronlado - Czw 22 Lut, 2007

No jak to dla czego? bo jest tarcie przeciez podczas stosunku..i krotkie wedzidelko sie napreza i nie wytrzyma dlugo..jak peknie cholerny ból jest..i wtedy tak czy siak do lekarza musisz isc.

Mozesz na ksiazeczke, ale bedziesz dlugo czekal..i lezal 3 dni w szpitalu. A prywatnie..placisz kolo 100 zl i masz ustalany termin w ciagu 2 tygodni. I odrazu po do domu lecisz.

Tna wedzidelko i przyszywaja nizej.