Stulejka - Za krótkie wędzidełko?
thr - Sro 21 Lut, 2007 Temat postu: Za krótkie wędzidełko? Witam forumowiczów Mam problem, a mianowicie myślę, że mam za krótkie wędzidełko. Podczas wzwodu, nie możliwe jest ściągnięcie skóry z napleta, gdyż objawia się to silnym bólem z tyłu penisa (mogę zaledwie odkryć 1/5 napletka). W "stanie spoczynku", mogę oczywiście zdjąć całą skórę, jednak penis przekrzywia się przy tym strasznie do tyłu Wędzidełko staje się przy tym żółte. Czy są jakieś domowe ćwiczenia na jego wydłużenie?
Ronlado - Czw 22 Lut, 2007
Nie ma zadnych cwiczen na wydluzenie wedzidelka. Mozesz ewentualnie je sobie zerwac jak bedziesz sie kochal - ale nie radze. Tylko urolog i zabieg Cie ratuje.
thr - Czw 22 Lut, 2007
Cytat: | Mozesz ewentualnie je sobie zerwac jak bedziesz sie kochal - ale nie radze |
Dlaczego? Czym to grozi?
Cytat: | Tylko urolog i zabieg Cie ratuje. |
Czy taki zabieg jest drogi, czy poprostu z NFZ'etu pieniążki lecą? Na czym polega zabieg? Przecinają tylko wędzidełko, tak?
Ronlado - Czw 22 Lut, 2007
No jak to dla czego? bo jest tarcie przeciez podczas stosunku..i krotkie wedzidelko sie napreza i nie wytrzyma dlugo..jak peknie cholerny ból jest..i wtedy tak czy siak do lekarza musisz isc.
Mozesz na ksiazeczke, ale bedziesz dlugo czekal..i lezal 3 dni w szpitalu. A prywatnie..placisz kolo 100 zl i masz ustalany termin w ciagu 2 tygodni. I odrazu po do domu lecisz.
Tna wedzidelko i przyszywaja nizej.
|
|