Ćwiczenia - Ćwiczenia na stulejke ??
Cheaster - Wto 20 Lut, 2007 Temat postu: Ćwiczenia na stulejke ?? Mam pytanie xD są jakieśćwiczenia na to by naplatek lepiej schodził xD a jak tak to gdzie je można znaleść xD jesli zły topic to sory xD
mysz15 - Wto 20 Lut, 2007
Ja miaałem problemy ze stulejka i juz prawie całkowicie pozbyłem sie tego problemu.
A dokonałem tego przez zwykłe ćwiczenia, czyli probowałem go zdjac, a tak konkretniej masturbowałem sie ale delikatnie
Vassil - Wto 03 Kwi, 2007
Jak masz problem ze stulejką to najlepiej idź do lekarza. Niewstydź się bo wielu mężczyzn ma podobny problem. Mówię to bo mój znajomy miał taki problem i nie mógł sobie z nim sam poradzić.
MaTTijonny - Czw 12 Kwi, 2007
Ja też mam stulejke i ide dzisiaj do lekarza Nie martw sie, bedzie spoko!
nowik - Czw 19 Kwi, 2007
a dokad idziesz?
gdzie takie sprawy sie zalatwia? (w warszawie?)
i jak?
i ile to trwa?
jak kto
dam12 - Nie 22 Kwi, 2007
u chirurga, ja wiem ze mam stulejke, poszedlem do lekarza rodzinnego najpierw
babka stwierdzila ze nie widzi problemu... jestem pewien ze jest cos nie tak
barteek1 - Wto 01 Maj, 2007
Jeżeli ktoś mam kase to najlepiej iść prywatnie bo na Fundusz to sa duże kolejki można nawet trzy miesiace czekać na zabieg, a prywatnie zabieg kosztuje od ok 500-1000zł w zależności od miasta i lekarza. Sam zabieg trwa średnio około 40minut (stulejka i wędzidełko) i nie trzeba zostawać w szpitalu na noc. Nie ma się czego wsydzić ani czego bać bo to jest w znieczuleniu miejscowym, a naprawde trzeba to zrobic jeżeli ktoś ma problem.
karo - Wto 08 Maj, 2007
mam stulejke co zrobic z nia i jak mozna powiekszyc penisa
garbacz_1 - Pią 11 Maj, 2007
na stulejke najlepiej udać sie do lekarza, oni to naprawiają chirurgicznie, to jest najlepszy najbezpieczniejszy i najbardziej dostepny spośób na pozbycie sie tego problemu, udaj sie do swojego lekarza i powiedz co jest grane, on na pewno cie zrozumie i powie co masz i gdzie zrobić, to nie ejst wstyd !!
|
|