Inne problemy - pomocy !!
monster12 - Pon 19 Lut, 2007 Temat postu: pomocy !! Witam!! Powiem wam ze mam tak jakby 3 jaja tzn to 3 jest male 0.5 cm jedno jajo wieksze od drugiego o polowe a to trzecie bylo wieksze ale sie zmniejszylo teraz to zaowazylem to 3 mam juz 3 lata kiedy ono sie pojawilo milem silne bule ale teraz nie nic nie boli bylem z tym u lekarza mowil ze trzeba operowac jeden mowi ze tak drugi ze nie nie iwem co robic boje sie operacji co mam z tym zrobic nie wiem czy to nie wodniaczek byl duzy a teraz juz jest mniejszy prosze o odpowiedzi z gory bardzo Dziekuje !!!!
Ronlado - Pon 19 Lut, 2007
No to byles u lekaza i nie wiesz czy wodniak? Jak wodniak to raczej tzreba operowac. Jak duzy torbiel to tez raczej.. Zrob sobie jeszcze badania krwi na markery wybierz te odpowiedzialne za jadra i przeswietlenie jader.
monster12 - Pon 19 Lut, 2007
tzn raczej nie torbiel nie wiem jak to sie zwie
to jest male bylo wieksze ale sie zmienjszylo wlsnie jestem chory i zmniejszylo sie nie wiem co t omoze jekas cysta nie wie mrobilem usg ale nie pamietam co ten lekarz mowil bo to bylo 2 lata temu bylo duze nie dawno zmniejszylo sie czy to jakis dobry znak ?? czy niee
patelacha - Pon 19 Lut, 2007
Ty masz 3 jaja i sie martwisz, a niektórzy nie maja nawet 2-ch (ja mam dwa, ale jakbym miał 3 to wcale bym się nie martwil - po prostu obskoczyłbym więcej lasek).
I tyle...
monster12 - Wto 20 Lut, 2007
To nie jest takie smieszne bo kurde nie wiem co mi jest to male powstalo nie wiem czy to mozliwie mialem goraczke w nocy poczulem smak onanizacji a na drugi dzien mnie zabolamy jaja nie wiem czy to przez to po 2 mialem wysoka goraczke czy to to spowodowalo ze to powstalo prosze o odpowiedzi
[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 ]
Wiec jak powie mi ktos co mam zrobic czy isc do lekarza czy niech mi to siedzi to worku ???
Ronlado - Wto 20 Lut, 2007
Do lekarza! To moze byc wiele przyczyn takiego czegos. Jezeli to wodniak to chyba operacja Cie czeka Ale nie chce byc zlym prorokiem. Idz do lekarza.
monster12 - Sro 21 Lut, 2007
to nie wodniak bo pytalem sie starszej co mi jest ona mowila mi ze to napewno nie wodniak wiec co to moze byc
|
|